50-jarig jubileum van de Leferink Holding

ICT Spirit - 50-jarig jubileum van de Leferink Holding

De start van ons feestjaar!

We kijken terug op een ontzettend geslaagd feest met onze medewerkers en partners.

In de ochtend startten we informeel met koffie en gebak. Met een korte speech van algemeen directeur Mark Leferink, waarbij ook onze technisch directeur Jan Swaters in het zonnetje werd gezet. Op de kop af 30 jaar bij de zaak is Jan, een eenvoudige datum om te onthouden. Mark reikte aan alle collega’s een set koffers uit. Dit met het oog op ons gezamenlijke weekendje weg naar Düsseldorf eind mei.

Rond 15.30 uur begon het feest bij ’t Hagen in Haaksbergen met medewerkers en zakelijke partners. We begonnen de middag met verschillende toespraken. Zo vertelde Mark Leferink over het begin van “de zaak”, hij omschrijft het zelf altijd als zijn oudste broer. Over de tijd waarin zijn vader en hij samen werkten in het bedrijf, een tijd waarin ook moeilijke beslissingen genomen moesten worden. Over ‘zijn’ tijd en over de ontwikkelingen en uitdagingen nu. Daarna volgde een interview met Anton Leferink, oud-directeur, oprichter en de vader van Mark. Erg mooi om te ervaren hoe Anton terugkijkt. Na het aanbieden van een cadeau vanuit de personeelsvereniging begon het feest pas echt.

De fotografe heeft de sfeer van het feest mooi vastgelegd op beeld. Je vindt de foto’s onderstaand.

Hard werken & hard lachen, zo zijn we. Daar houden we van. En samen zijn we (het) sterk(st)!

Fantastisch dat jullie er allemaal bij waren! DANK voor jullie belangstelling en aanwezigheid! Later in het jaar organiseren we nog een relatie-event.