ICT Spirit beste werkgever!

ICT Spirit - ICT Spirit beste werkgever!

Beste ICT-werkgever van Nederland !

Eerste plaats

ICT Spirit prijkt op de voorpagina van de Computable. Het vaktijdschrift voor de ICT-sector hield een onderzoek onder IT-ers naar de beste ICT-werkgever van Nederland. ICT Spirit behaalde met een waardering van 9,68 de eerste plaats. Een glunderende Mark Leferink, algemeen directeur van ICT Spirit: “Wij willen het beste voor onze medewerkers, geweldig dat zij dat zelf ook zo ervaren!”

De online enquête van Computable vroeg deelnemers om hun werkgever te  beoordelen op onderwerpen als uitdaging, carrièremogelijkheden, betrokkenheid en secundaire arbeidsvoorwaarden. ICT Spirit is niet alleen de beste werkgever, maar ook de organisatie met de hoogste overall tevredenheid, de beste doorgroei- en carrièremogelijkheden en de meeste uitdaging in het werk. Tevens behaalt ICT Spirit de eerste plaats als het gaat om ruimte en kansen om optimaal te presteren en zijn medewerkers het meest tevreden over de werkzaamheden en verantwoordelijkheid die ze krijgen.

We scoren het best op de beste doorgroei- en carrièremogelijkheden en de meeste uitdaging in het werk. En op de overall tevredenheid, ruimte en kansen om optimaal te presteren en op de tevredenheid over de werkzaamheden en verantwoordelijkheid. En dat op op landelijk niveau! #megatrots!

Carrièrekansen

“Wij hebben al heel veel jonge IT-ers opgeleid. Zij krijgen bij ons een kans die we creëren dankzij nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen in de regio,” vertelt technisch directeur Jan Swaters. “Je moet de wil hebben om bij te blijven, telkens nieuwe kennis op te doen en de beste oplossing te vinden voor onze klanten. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en de uitblinkers groeien door binnen onze organisatie. Ook worden ze vaak gedetacheerd bij onze relaties, waarbij ze de voordelen van een vast dienstverband genieten en daarnaast vakinhoudelijk en persoonlijk snel door kunnen groeien door erg afwisselend en uitdagend werk op de diverse locaties.”

Groei

ICT Spirit heeft een groeiambitie en is op zoek naar nieuwe collega’s. “Als familiebedrijf in de IT hebben we gewonnen van grote landelijke organisaties.” Mark Leferink denkt dat dit onder meer komt door de informele cultuur binnen het bedrijf. “Er is een grote betrokkenheid onderling, we helpen elkaar én de klant. Hard werken en hard lachen, daar houden we van. En ondertussen goede ICT-oplossingen leveren aan onze klanten, zodat hun business optimaal door kan gaan.”

 

Lijkt je dat wat, ook werken bij ‘De Beste ICT-werkgever van Nederland’?

Kijk dan hier voor onze actuele vacatures.