Beveiliging ICT-omgeving

ICT Spirit - Beveiliging ICT-omgeving

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Security of ICT-beveliging is een erg breed begrip en voor veel organisaties een complex onderwerp. ICT Spirit adviseert, implementeert en beheert security oplossingen, die aansluiten bij uw vraag.

Plan van aanpak

Cybercrime is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en de verwachting is dat die stijging voorlopig zal aanhouden. ICT Spirit werkt volgens een gedegen stappenplan, waarmee we samen met u bepalen welk beveiligingsniveau uw organisatie nodig heeft. Hoe beveiligen we uw kostbare data met bijvoorbeeld intellectueel eigendom en persoonsgegevens? Wij kijken daarbij naar classificatie van uw data, risico’s, wet- en regelgeving, ISO-normering die van toepassing is en beleid. Alle onderdelen van uw ICT-omgeving worden hierbij onder de loep genomen. ICT Spirit bepaalt daarna samen met u de haalbare maatregelen en implementeert deze.

Regelgeving

Door de steeds strenger wordende wet- en regelgeving, speelt beveiliging van informatie binnen uw organisatie een steeds grotere rol. Denk daarbij aan de huidige privacy wetgeving, het elektronisch patiëntendossier en de imagoschade die u kunt oplopen wanneer bedrijfsformatie op straat komt te liggen. Om nog maar niet te spreken van cybercriminelen die het naast uw geld, ook voorzien hebben op uw patenten, ontwerpen en andere informatie over innovaties die zij goed kunnen verkopen.

Beveiliging ICT-omgeving

Wij kunnen u helpen met het opzetten van uw eigen security organisatie of deze taak op ons nemen. Specialistische rollen en functies, zoals een functionaris gegevensbeveiliging, security officer en risicomanager zijn bij ons als dienst af te nemen. Goed opgeleide ICT-Professionals richten state of the art A-merk securityoplossingen voor u in en helpen u bij het beheer.

Voordelen security via ICT Spirit

  • Beveiliging van uw ICT-omgeving als beleid
  • Op locatie of in de cloud veilig geregeld
  • ICT Spirit heeft security kennis in huis, ook om als dienst af te nemen
  • Wij werken samen met toonaangevende security partners

Meer weten over security?

Heeft u alle maatregelen al genomen? Vraag een risicoanalyse aan die wij bij u komen uitvoeren of neem contact op met een van onze accountmanagers.