Familiebedrijf ICT Spirit

ICT Spirit - Familiebedrijf ICT Spirit

Familiebedrijf ICT Spirit

ICT Spirit is van oorsprong een kantoorautomatiseerder die zich gespecialiseerd heeft in ICT. Het bedrijf levert o.a. (cloud-)infrastructuren, business solutions en security. “Ons doel is om voor klanten overal een veilige en flexibele (mobiele) werkplek te leveren”, vertelt technisch directeur Jan Swaters. “Voor security hebben we een aparte businessunit opgezet, zodat onze klanten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Security draait om infobeveiliging, maar ook om compliance op het vlak van licentieregels en privacy. We beschikken over drie ISO-normeringen op het gebied van security: de ISO 9001, 20000 en 27001.”

Groei & ontwikkeling

ICT Spirit bestaat uit 75 mensen en wil gestaag door groeien naar 100 werknemers in 2020. “We richten ons daarbij vooral op mensen die zich graag ontwikkelen”, zegt algemeen directeur Mark Leferink. “De ICT-markt is energiek; blijven leren hoort daarbij. Wij investeren veel in opleiding, zodat onze kennis altijd actueel is. Net afgestudeerden kunnen bijvoorbeeld (master-)certificaten halen op het gebied van Microsoft, HP Enterprise Storage en networking & security. Meer ervaren IT’ers kunnen zich verder scholen in bedrijfskunde en consultancy.”

Beste ICT werkgever van Nederland

Leferink is de tweede generatie eigenaar van ICT Spirit. “We zijn een echt familiebedrijf. We zijn altijd bereid klanten en collega’s te helpen. Ook hebben we een open cultuur en geven we werknemers vertrouwen en vrijheid. Dat heeft zich vertaald in een hoge ranking in de CCG en daar zijn we trots op. Wij krijgen van klanten complimenten over het goede werk en de betrokkenheid van ICT Spirit. Die complimenten spelen we graag door aan onze mensen: zij zijn de basis van ons succes.”

 

ICT Spirit is de nieuwe aanvoerder van de lijst ICT-bedrijven in het werkgeversonderzoek van Computable! En wat zijn we daar trots op! Hard werken en hard lachen, daar houden we van. En ondertussen leveren we goede ICT-oplossingen aan onze klanten, zodat hun business optimaal door kan gaan.

Wil jij daar ook een mooie bijdrage aan leveren? Kijk dan eens bij onze vacatures!

 

Bon: Computable / Cstories.nl Business Storytelling
Lees hier het originele artikel.