HPE Fast Growing Partner of the Year

ICT Spirit - HPE Fast Growing Partner of the Year

Tijdens HPE Discover More, hét jaarlijks terugkerende innovatie event van HPE, zijn dinsdagavond 20 november jl. de HPE Partner Awards 2019 uitgereikt. ICT Spirit viel hierbij in de prijzen in de categorie HPE Fast Growing Partner of the Year. Het is het tweede jaar op rij dat deze prijs is behaald. Een team van ICT Spirit was in Barneveld aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

“Deze award bevestigt voor ons dat we de juiste stappen nemen om onze klanten te helpen bij digitale transities. Het is dan fijn dat een partner als HPE dit bevestigd via deze weg. De complete organisatie verdient een grote pluim en mag trots zijn op deze award. Het is meer dan duidelijk dat door iedereen stappen zijn gezet om onze klanten te helpen en daar ben ik enorm trots op”, aldus Sander van der Velden, CCO PCI Nederland.


Namens HPE:

HPE Fast Growing Partner of the Year
ICT Spirit, recent onderdeel geworden van de PCI Nederland, heeft in FY19 opnieuw een prachtige groei laten zien. Zij zijn een dedicated HPE partner, die investeert in uitgebreide kennis en HPE certificeringen. ICT Spirit zorgt voor een flexibele ICT-oplossing passend bij de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Ze zetten in op het leveren van hoge kwaliteit en zo zijn ze in staat zijn mooie nieuwe klanten op te tekenen en zijn ze trots op de hoge klanttevredenheid bij hun bestaande klanten die ze vaak al voor jaren aan zich weten te binden.

Belangrijke criteria voor de Partner Awards:
• Omzetgroei (% & $)
• New Business
• Samenwerking en relatie HPE & Partner
• Investeringen in kennis & certificeringen
• Diepte & breedte HPE Portfolio


“Deze award bevestigt voor ons dat we de juiste stappen nemen om onze klanten te helpen bij digitale transities”

Sander van der Velden