ICT-infrastructuur

ICT Spirit - ICT-infrastructuur

ICT-infrastructuur – centraal in uw organisatie

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van uw kantoorautomatisering. Het zorgt dat medewerkers en medewerksters effectief en efficiënt hun werk kunnen doen. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. Vanaf kantoor, nevenvestiging, thuis of op locatie bij de klant. ICT Spirit is niet alleen architect van uw nieuwe ICT-infrastructuur. We bouwen en onderhouden deze ook voor u. Met het juiste Service Level Agreement krijgt u de rust die u verdient. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een traditionele ICT-infrastructuur, of om een moderne oplossing via Private Cloud. 

Advies, hardware, software en diensten

Bij ICT Spirit begint elk plan van aanpak met een goed adviesgesprek. Hoe steekt uw organisatie in elkaar? Wat verwachten klanten van u? Wat is voor uw onderneming de beste oplossing? Om daar een antwoord op te vinden, willen wij u eerst beter leren kennen. Door nauwkeurig te focussen op uw business, zijn wij in staat een ontwerp voor uw ICT-infrastructuur te maken dat past als een maatpak. Vervolgens realiseren we voor u de meest ideale oplossing volgens een op Prince2 gebaseerd project, met daarin helder geformuleerde afspraken.

Meer dan som der delen

Samenwerken betekent voor ons meer dan een optelsom van u en wij. Samen werken aan uw geautomatiseerde toekomst is uw garantie op het beste resultaat. En daarna? Met goede Service Level Agreements (SLA) en Managed Services zorgen gecertificeerde specialisten van ICT Spirit dat uw ICT-infrastructuur of Private Cloud blijft werken zoals het hoort. Daarbij zetten wij onze servicedesk, remote monitoring en on-site services in, om al uw zorgen rondom de ICT-infrastructuur uit handen te nemen.

Meer weten?

Ga dan naar Managed Services, Xaas of neem contact met ons op voor meer informatie.