ICT Oplossingen

ICT Spirit - ICT Oplossingen

Dit doen wij Wij leveren ICT die bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen. Strategie en architectuur is wat ons betreft de basis voor een goede analyse en advies. Daardoor is duidelijk welke eisen er worden gesteld aan de bouw en implementatie. Uiteraard kunnen wij het beheer en de controle u uit handen nemen.

Strategie en architectuur

Complexe ICT-vraagstukken vragen om leiderschap, visie, strategie en een stip aan de horizon. ICT Spirit en ICT Spirit Business Solutions zijn expert op het vlak van ICT-strategie en ICT-architectuur.
Oplossing foto

Digital transformation

Digital transformation, de volgende stap in de digitale evolutie en kaderend in de toenemende aandacht voor digital business. De impact van technologie en de digitalisering van bedrijfsprocessen.

lees meer
Oplossing foto

ICT-architectuur

De architectuur heeft een belangrijke relatie met de strategie van een organisatie. Het is altijd een middel om de samenhang tussen de bedrijfsstrategie, informatievoorziening en ICT inzichtelijk te maken.

lees meer
Oplossing foto

ICT-planning

Wij helpen bij de juiste ICT-planning, rekening houdend met kosten, tijd en resources. Hiermee zorgen we ervoor dat een goede ICT-inrichting aansluit op uw business en strategie.

lees meer
Oplossing foto

ICT-organisatie

Uw ICT-organisatie verandert in snel tempo. Door de komst van SaaS applicaties, cloud oplossingen en andere informatiebehoeften, zijn nieuwe rollen en competenties nodig.

lees meer

Analyse en advies

Welke conclusies kunnen getrokken worden uit de analyses en welke aanbeveling hoort daarbij? Onze specialisten laten u de meerwaarde zien, om uw business doelstellingen te halen.
Oplossing foto

Security

Security of ICT-beveliging is een erg breed begrip en voor veel organisaties een complex onderwerp. ICT Spirit adviseert, implementeert en beheert security oplossingen, die aansluiten bij uw vraag.

lees meer
Oplossing foto

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid geeft aan in hoeverre een ICT-dienst, systeem of component toegankelijk is voor de geautoriseerde gebruikers. Uitgedrukt in een percentage en vastgelegd in een Service Level Agreement.

lees meer
Oplossing foto

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid is in de ICT-architectuur één van de belangrijkste eisen. Organisaties groeien, krimpen en veranderen continu. Wij houden van flexibele oplossingen, waardoor uw ICT klaar is voor morgen.

lees meer
Oplossing foto

Performance

Performance in de ICT gaat niet alleen over de snelheid van het systeem. Het gaat vooral over prestatie indicatoren van de hele organisatie en welke rol de ICT-inrichting daar in speelt. Hoe doe je dat?

lees meer
Oplossing foto

Compliance

Bent u compliant? Werkt uw organisatie in overeenstemming met wet- en regelgeving. Op het gebied van ICT worden steeds meer eisen gesteld. Wij kunnen u helpen hier aan te blijven voldoen.

lees meer
Oplossing foto

AVG

Sinds mei 2018 moeten organisaties voldoen aan de AVG. Veel bedrijven hebben rond die periode een reeks verplichte documenten opgesteld. Maar voldoen aan de AVG is een continu proces.

lees meer
Oplossing foto

BeAware online security awareness training

Het samenvattingveld is leeg ! ! !

lees meer

Bouw en implementatie

Bouw en Implementatie is voor organisaties de volgende stap naar het gebruik van een nieuwe ICT-omgeving. Een mooie fase, ook een fase die goed moet verlopen. Uw organisatie kan geen dag zonder ICT.
Oplossing foto

Hardware

ICT Spirit zoekt bij de klantvraag de juiste hardware oplossing die past bij het gewenste beveiligingsniveau, uptime, operationele efficiency, snelheid, naadloze schaalbaarheid en kostenniveau.

lees meer
Oplossing foto

Licenties

U wilt de uitgaven voor software licenties beperken en boetes voorkomen? Toegang hebben tot de nieuwste software, flexibiliteit en één aanspreekpunt? Maak kennis met onze software specialisten.

lees meer
Oplossing foto

Xaas

Public, private of hybrid cloud. Uw organisatiedoelstelling bepaalt wat u nodig heeft. ICT Spirit helpt u met het maken van de juiste keus. Of het nu Saas, IaaS of CaaS is.

lees meer
Oplossing foto

Installatie

Het installeren van nieuwe infrastructuur of uitbreiding op uw bestaande netwerk moet zorgvuldig gebeuren. Met minimale downtime en zonder verlies van uw kostbare data. Ons onboarding team is er klaar voor.

lees meer
Oplossing foto

Software ontwikkeling

Software die bijdraagt aan uw bedrijfsvoering

lees meer
Oplossing foto

Cloud computing

Cloud computing maakt het mogelijk om altijd en overal online te kunnen werken. Het doel? Efficiënter werken en productiviteit verhogen. En hierbij is veel mogelijk!

lees meer
Oplossing foto

Hybrid Workspace 365

Start de werkdag op jouw manier! Met Hybrid Workspace 365, een flexibel en veilig platform waar je kunt samenwerken en innoveren, ongeacht locatie, applicatie, device en cloud omgeving.

lees meer

Beheer en controle

Beheer en controle is de fase na Bouw en Implementatie. Het kan ook vooraf gaan aan Strategie en Architectuur, en zo maken we de cirkel rond.
Oplossing foto

Beheer op locatie

Automatisering kan uw organisatie helpen uw gestelde doelen te bereiken wanneer er op juiste wijze beheer wordt toegepast. 

lees meer
Oplossing foto

Detachering

ICT Spirit detacheert medewerkers met veel en vaak zeer specifieke ICT-kennis. Hiermee stellen wij onze klanten in staat om de ICT-afdeling te versterken wanneer een kort of lang project daarom vraagt.

lees meer
Oplossing foto

Servicedesk

De vraag naar ICT-ondersteuning groeit. Onze servicedesk collega's staan 24/7 voor u klaar. Mits we daarmee voldoen aan uw ICT-wensen.

lees meer
Oplossing foto

Reparatie

Ons team blijft zeer goed op de hoogte van alle technische ontwikkelingen. Wij repareren alle HP apparatuur binnen de garantie bij ons in huis. Sneller geregeld en u kunt blijven werken.

lees meer
Oplossing foto

Managed services

Door het inzetten van onze managed services kunt u het beheer, de bewaking en ondersteuning van uw ICT-infrastructuur volledig of gedeelte uit handen te geven.

lees meer