Schaalbaarheid


Oplossing foto

Wij houden van flexibele ICT-oplossingen

Schaalbaarheid is in de ICT-architectuur één van de belangrijkste eisen. Organisaties en bedrijven groeien, krimpen en veranderen continu. De vraag naar de juiste informatie op iedere gewenste locatie neemt alleen maar toe. Het aanbod wijzigt gelukkig ook. Organisaties willen niet vast zitten in een ICT-harnas met hoge kosten, maar willen flexibel zijn. Zowel de ICT-omgeving als de kosten voor deze omgeving dienen zich dan ook flexibel te gedragen. Bij ICT Spirit houden we niet van een harnas, maar juist van flexibiliteit.

ICT-omgeving op maat

ICT Spirit biedt ICT-omgevingen in diverse vormen aan. Tegenwoordig vaak als hybride cloud ICT-omgevingen, omdat hierbij de mix van flexibiliteit en kosten vaak goed te combineren zijn. Maar ook als volledige cloud of on-premise ICT-omgeving. We adviseren de best passende oplossing voor uw organisatie, want geen enkele organisatie of bedrijf is hetzelfde.

Onze business consultants staan voor u klaar om samen met u naar uw organisatiedoelstellingen te kijken en hierop uw ICT-doelstellingen aan te passen. Gekeken wordt naar de verwachte groei of krimp en de impact op uw ICT-omgeving. Het gaat hierbij niet alleen om hardware, maar ook om software, software licenties, SaaS applicaties, de ICT-organisatie en het beheer. Wij maken samen met u plannen om de ICT-strategie in lijn te brengen met de ICT-architectuur om vervolgens tot een bruikbare ICT-planning te komen.