Beheer en controle


ICT optimaal benutten. Beheer en controle is de fase na Bouw en Implementatie. Het kan ook vooraf gaan aan Strategie en Architectuur, en zo maken we de cirkel rond. Tijdens deze fase is de ICT-omgeving in gebruik door uw mensen, het is de basis voor vele processen. Wat gaat er goed en wat kan beter? Onze ICT-experts monitoren de systemen en schakelen op afwijkingen met als doel de beschikbaarheid van uw ICT-omgeving optimaliseren.

Centraal in de fase Beheer en controle

In stand houden en verbeteren staat in deze fase centraal, dag in dag uit, jaar in jaar uit. Jaren waarin productie maken voorop staat en uw ICT-omgeving u niet in de steek mag laten. Uiteindelijk zullen er omstandigheden zijn die heroverwegingen van uw ICT-omgeving in gang zetten. Deze zullen u brengen naar de een nieuwe stap richting Strategie en Architectuur of indien deze ongewijzigd is naar Analyse en Advies. Maar voor het zover is staan ICT Spirit en ICT Spirit Business Solutions voor u klaar met een uitgebreid dienstenaanbod.

Beheer en controle

Oplossing foto

Beheer op locatie

De effectiviteit en continuïteit van uw automatiseringsoplossingen vallen of staan met juist ICT-beheer. ICT Spirit levert ook ICT-beheer bij u op kantoor, waarmee wij onderdeel worden van uw ICT-team.

lees meer
Oplossing foto

Detachering

ICT Spirit detacheert medewerkers met veel en vaak zeer specifieke ICT-kennis. Hiermee stellen wij onze klanten in staat om de ICT-afdeling te versterken wanneer een kort of lang project daarom vraagt.

lees meer
Oplossing foto

Servicedesk

De vraag naar ICT-ondersteuning groeit. Onze servicedesk collega's staan 24/7 voor u klaar. Mits we daarmee voldoen aan uw ICT-wensen.

lees meer
Oplossing foto

Reparatie

Ons team blijft zeer goed op de hoogte van alle technische ontwikkelingen. Wij repareren alle HP apparatuur binnen de garantie bij ons in huis. Sneller geregeld en u kunt blijven werken.

lees meer
Oplossing foto

Managed services

Door het inzetten van onze managed services kunt u het beheer, de bewaking en ondersteuning van uw ICT-infrastructuur volledig of gedeelte uit handen te geven.

lees meer