Detachering


Oplossing foto

Haal tijdelijk ICT-kennis naar uw werkvloer

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Vaak wordt detachering verward met een uitzendorganisatie. Dit is niet terecht. Het wezenlijke verschil zit hem erin dat een detacheringsorganisatie eigen mensen in dienst heeft en uitzendorganisatie niet.

ICT Spirit voorziet in uw detacheringsbehoefte voor zowel korte en lange periode door het leveren van medewerkers uit onze eigen organisatie. Het uitgangspunt voor ICT Spirit is dat onze kandidaat aansluit bij uw detacheringsbehoefte. Dit kan alleen als we er zeker van zijn dat de geleverde man of vrouw ook past bij uw organisatie en behoeften van dat moment. ICT Spirit weet als geen ander dat een detacheringsvraag complex kan zijn en variëren van acute behoefte aan softwareontwikkelaars tot IT-beheerders.

Bij ICT Spirit werken medewerkers met minimaal een afgeronde hbo-opleiding met doorgaans veel kennis en ervaring. We zien regelmatig dat het goed kan zijn voor een organisatie om nieuwe medewerkers met frisse ideeën in huis te halen. Deze medewerkers inspireren anderen en helpen veranderingen te implementeren. Ook zorgen onze detacheerders vaak voor kennisdeling met de medewerkers van uw organisatie, waardoor bij afronding van een detacheringsklus uw eigen medewerkers bijvoorbeeld meer technische bagage hebben dan voorheen.

Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers uw verwachtingen waar maken, besteedt ICT Spirit veel aandacht aan het team van gedetacheerden. Het is ook belangrijk dat medewerkers op detacheringsklussen een binding hebben (en houden) met de eigen organisatie en daarbij goed in hun vel zitten. Medewerkers binnen het detacheringsteam komen dan ook geregeld bij elkaar om samen met collega’s ervaringen uit te wisselen en om elkaar te ontmoeten.