Beheer op locatie


Oplossing foto

ICT-beheer bij u op kantoor, effectieve samenwerking

Uw doelen bereiken met juist ICT-beheer

De effectiviteit en continuïteit van uw automatiseringsoplossingen vallen of staan met juist ICT-beheer. Anders gezegd: automatisering kan uw organisatie helpen uw gestelde doelen te bereiken wanneer er op juiste wijze beheer wordt toegepast. Beheer op locatie wordt vaak ingezet in situaties waarbij direct contact met de gebruikersorganisatie gewenst is of in situaties waarbij een interne ICT-afdeling van een organisatie (tijdelijk) extra kennis en ondersteuning kan gebruiken.

De medewerkers van ICT Spirit brengen eigen kennis en competenties naar een team dat gezamenlijk uw ICT-beheer op locatie verzorgt. We zijn dan ook trots op onze specialisten die zorgen voor het beheer van onder meer:

  • Hardware componenten
  • Fysieke en hypervisor server omgevingen
  • Netwerkcomponenten en netwerkbeveiliging
  • VDI en Server Based Computing omgevingen

Alle medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van onder andere IT leveranciers Microsoft en HP. Voor elke opdracht stellen we een team samen voor de inrichting van het ICT-beheer. Daarbij monitoren wij uw ICT-omgeving, zodat we snel kunnen ingrijpen als dat nodig is.

Direct contact voor meer tevredenheid en een hogere kwaliteit

Bijkomend voordeel van beheer op locatie is dat er direct contact is met eindgebruikers. Het geven van advies, uitleg of instructies behoort dan tot de mogelijkheden. De praktijk leert ons dat direct contact bijdraagt aan tevredenheid over ICT en de kwaliteit van ICT-beheer. Tevens draagt het beheer op locatie bij aan het spotten van problemen op de werkvloer en versnelt dit het proces van het vertalen van deze problemen naar bruikbare oplossingen en bijbehorende inrichting.