Reparatie


Oplossing foto

Een snelle reparatie voorkomt ergernis

Uw server, vaste computer of laptop is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en maken een belangrijk deel uit van uw ICT-netwerk. Helaas zijn er regelmatig ergernissen bij het dagelijks gebruik. Uw computer start steeds langzamer op of erger, uw server houdt er mee op! Met als gevolg dat de hele organisatie stil staat. U wilt maar een ding. Reparatie op zeer korte termijn.

ICT Spirit houdt zich dagelijks bezig met het snel verhelpen van allerlei defecten aan uiteenlopende computersystemen. Hierbij bieden wij professionele hulp op het gebied van reparatie, ondersteuning en herinstallatie. ICT Spirit kent een duidelijke garantieprocedure die bijdraagt aan een snelle oplossing van uw probleem. Voordat wij aan de oplossing van uw probleem of storing beginnen ontvangt u een prijsopgave, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Hoogste partnercertificering HP

ICT Spirit beschikt over de hoogst mogelijke partnercertificering van HP, waardoor wij in staat zijn al uw HP hardware binnen de garantie op uw locatie te repareren. Dat betekent voor u als klant, snelheid en korte lijnen. Zo dragen wij bij aan uw organisatiedoelstellingen op het gebied van beschikbaarheid en continuïteit.

Reparatie

Heeft u nu een device die problemen geeft? Vul het RMA formulier in, waardoor wij u het snelst van dienst kunnen zijn. Want de business moet doorgaan. Niet voor niets is onze slogan focus on your business.

Button-Naar-het-RMA-formulier-ICT-Spirit