Bouw en implementatie


Tot werkelijkheid brengen wat nodig is Bouw en Implementatie is voor organisaties de volgende stap naar het gebruik van een nieuwe ICT-omgeving. Een mooie fase, ook een fase die goed moet verlopen. Uw organisatie kan geen dag zonder ICT. Voor uw ICT-ers vaak een spannende fase tijdens de overgang van oud naar nieuw, klein naar groot, groot naar groter, goed naar beter, heden naar toekomst. Het door u goedgekeurde ontwerp is voor onze experts de basis voor de bouw en implementatie van de ICT-omgeving. Projectmanagement volgens de ICT Spirit methode Prince met Spirit staat garant voor een perfecte implementatie. De afronding van deze fase sluit ICT Spirit en ICT Spirit Business Solutions af met het opleveren van documentatie, overdacht van kennis, onboarding van gebruikers en afsluiten van een succesvol project.

Bouw en implementatie

Oplossing foto

Hardware

ICT Spirit zoekt bij de klantvraag de juiste hardware oplossing die past bij het gewenste beveiligingsniveau, uptime, operationele efficiency, snelheid, naadloze schaalbaarheid en kostenniveau.

lees meer
Oplossing foto

Licenties

U wilt de uitgaven voor software licenties beperken en boetes voorkomen? Toegang hebben tot de nieuwste software, flexibiliteit en één aanspreekpunt? Maak kennis met onze software specialisten.

lees meer
Oplossing foto

Xaas

Public, private of hybrid cloud. Uw organisatiedoelstelling bepaalt wat u nodig heeft. ICT Spirit helpt u met het maken van de juiste keus. Of het nu Saas, IaaS of CaaS is.

lees meer
Oplossing foto

Installatie

Het installeren van nieuwe infrastructuur of uitbreiding op uw bestaande netwerk moet zorgvuldig gebeuren. Met minimale downtime en zonder verlies van uw kostbare data. Ons onboarding team is er klaar voor.

lees meer
Oplossing foto

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling en maatwerk oplossingen is de expertise van ICT Spirit Business Solutions. Als technologiepartner ontwikkelen wij oplossingen die uw organisatie verder helpen.

lees meer
Oplossing foto

Cloud computing

Het samenvattingveld is leeg ! ! !

lees meer