Hardware


Oplossing foto

Hardware inclusief implementatie

Veel organisaties kiezen voor ICT Spirit als het gaat om de aanschaf van hardware, omdat wij hen helpen met het bedrijfsvraagstuk (businesscase). ICT Spirit zoekt bij de klantvraag de juiste hardware oplossing die past bij het gewenste beveiligingsniveau, uptime, operationele efficiency, snelheid, naadloze schaalbaarheid en kostenniveau.

Onze hardware A-merken

ICT Spirit levert niet alleen A-merken hardware, zoals HP Enterprise, HP Inc, NetApp, Barracuda, PaloAlto, Cisco, Aruba, Tintri en Microsoft. We zijn ook specialist als het gaat om advies, ontwerp, bouw, implementatie, beheer en service. Onze goed opgeleide specialisten dragen zorg voor uw omgeving. Daarnaast zorgt ICT Spirit er altijd voor de juiste certificering bij al haar leveranciers. Voor u als klant geeft dit veel gemak en rust.

Hardware kan worden aangeschaft in een koop of een leaseconstructie. Ook is het mogelijk om het in een HaaS (Harware as a Service) dienst af te nemen. Daarbij zorgen wij voor de volledige levenscyclus van de hardware, van inkoop tot vervanging.

Wij richten ons voornamelijk op hoogwaardige oplossingen wat betreft back-up, storage, networking, security en endpoints. Deze worden zowel traditioneel, virtueel als op cloud gebaseerde oplossingen aangeboden.