Installatie


Oplossing foto

Installatie ICT-omgeving

Het installeren en implementeren van nieuwe ICT-omgevingen met de laatste technologieĆ«n vereist kennis, vakmanschap en aandacht. ICT Spirit heeft al meer dan 33 jaar kennis en ervaring op dit vlak. Het ontbreken van de nodige kennis en ervaring kan tijdens het installatieproces veel extra kosten en risico’s met zich meebrengen. Zeker als tijdens het opzetten, uitbreiden of migreren van uw ICT-omgeving uw data niet beschikbaar is of verloren gaat. Wij werken volgens een projectplan en wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken.

Nieuwe infrastructuur, wij zorgen voor de implementatie van de nieuwe omgeving en ontzorgen u, onze klant. Bestaande infrastructuur uitbreiden, wij breiden de omgeving uit met minimale downtime, zodat uw business blijft doordraaien.

Migraties naar de Cloud of van een Cloudleverancier naar een andere Cloudleverancier of van de Cloud naar On-Premise? Ons onboarding team staat voor u klaar. Dit team ontzorgt het gehele proces of het nu gaat om juridische-, technische of menselijke aangelegenheden.

Medewerkers van ICT Spirit zijn zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en gecertificeerd voor de werkzaamheden voor uw organisatie. Ons projectmanagement team zorgt voor de juiste planning om deadlines op tijd te realiseren.