Licenties


Oplossing foto

Software licenties goed geregeld

Zoekt u een partner met de juiste kennis over software en software licenties? ICT Spirit heeft uitstekende relaties met A-merk softwareleveranciers, zoals Microsoft, Citrix, VMware, Veeam, RES, MobileIron en SentinelOne. ICT-omgevingen zijn erg complex als het gaat om het juiste licentiemodel. Het juiste softwareproduct met het juiste licentie model tegen de juiste prijs vinden, lukt u zeker in samenwerking met ICT Spirit.

Gecertificeerde kennis van software en software licenties

Wij hebben de beste zakelijke softwarespecialisten in huis en strategische partnerships met de beste A-merk softwareleveranciers. Onze kennis en vaardigheden zijn gecertificeerd door onze leveranciers, waardoor we onze klanten het beste advies kunnen geven. Onze experts kunnen u helpen om uw softwarestrategie te bepalen en te implementeren om uw zakelijke doelstellingen te behalen.

Software Asset Management / Software Licensing

Wilt u de uitgaven voor licentiecontracten tot een minimum beperken en ook voldoen aan alle licentievoorwaarden om boetes te voorkomen? U wilt geld besparen op uw licentiekosten en toegang hebben tot de nieuwste software? Kopen van software licenties, huren van licenties of licenties vanuit de cloud? ICT Spirit helpt u hierbij met onze kennis en ervaring om de juiste keuzes te maken en bij de aanschaf.