Digital transformation


Oplossing foto

Digital transformation, niet meer weg te denken uit uw organisatie

Digital transformation, de volgende stap in de digitale evolutie en kaderend in de toenemende aandacht voor digital business. Digitale transformatie gaat over zakelijke transformatie en de impact van (digitale) technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en zelfs maatschappij.

Nieuwe digitale technologieën geven aanleiding tot nieuwe businessmodellen die disruptief zijn voor bestaande bedrijven en traditionele zakelijke modellen. Voor organisaties is het dus van belang om voorop te lopen met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van ICT.

Reis naar het volledig digitale tijdperk

In de maakindustrie staan Industrie 4.0, Internet of Things en smart industry hoog op de agenda om de digital transformation bij te kunnen houden. Maar ook in andere sectoren spelen soortgelijke ontwikkelingen. In grote lijnen gaat het om de volgende deelgebieden:

  1. Connectiviteit (met klanten, leveranciers en medewerkers);
  2. Innovatie (van producten, businessmodellen, en operationsmodellen);
  3. Automatisering (Van handmatige activiteiten, vervang arbeid door technologie);
  4. Besluitvorming (gebasserd op big data en advanced analitics).

ICT Spirit helpt uw organisatie graag bij de reis naar het volledige digitale tijdperk. Een reis die niet alleen gaat over technologie en processen maar ook over veranderen van bedrijven, businessmodellen en mensen. Maak een afspraak met onze technisch directeur Jan Swaters om samen te bepalen hoe de reis voor uw organisatie eruit ziet.