ICT-planning


Oplossing foto

ICT-planning passend bij uw tijd, kosten en resources

Organisaties die een ICT-architectuur hebben ontwikkeld, weten wat de business- en de ICT-strategie is. De richting is bepaald en nu komt het aan op een goede inrichting van de ICT, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij de business. ICT Spirit helpt bij de juiste ICT-planning, rekening houdend met kosten, tijd en recources.

Welke informatie heeft de business op strategisch, tactisch en operationeel niveau nodig om ze efficiënt en effectief mogelijk te kunnen werken? Welke applicaties passen hier het beste bij en is het mogelijk om applicaties onderling te koppelen, zodat nog betere stuurinformatie beschikbaar komt? Is het mogelijk om op één punt alle benodigde informatie voor een bepaalde functie of rol beschikbaar te hebben? Welke ICT-infrastructuur past het beste bij het applicatielandschap? On-premise, in een datacenter of in de cloud? Wat vernieuwen en wat hergebruiken en op welk moment? Welke diensten of managed services passen het beste bij het totale ICT-landschap? Hoe staat het met de beschikbaarheid, beveiliging en is alle informatie op elk moment correct?

Veel vragen waar de business mee kampt en waar onze ICT-professionals uw organisatie mee kunnen helpen. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om u en uw business verder te helpen, zodat u kunt doen waar u het beste in bent optimaal ondersteund door uw ICT.