ICT Spirit wint IVKA bokaal over boekjaar 2015

ICT Spirit - ICT Spirit wint IVKA bokaal over boekjaar 2015

Wij zijn trots te kunnen melden dat ICT Spirit samen met collega businessunits Leferink Office Works en KP Interieurbouw in vergelijking met 11 branchegenoten het beste gepresteerd heeft over het boekjaar 2015. De bokaal werd door de voorzitter van de IVKA uitgereikt aan onze eigenaar Mark Leferink.

Van elkaar leren

De branchevereniging IVKA bestaat sinds het begin van de vorige eeuw en heeft als leden soortgelijke organisaties als ICT Spirit met naast ICT veelal ook een inrichtingstak. Ze zijn gevestigd door heel Nederland. “We hebben een paar keer per jaar een bijeenkomst, waar we ervaringen delen, met als doel om het bedrijf te verbeteren en als ondernemer te groeien”, aldus Mark Leferink. Naast het leren van elkaars ervaringen, trekken IVKA-leden soms samen op bij de inkoop of het stimuleren van bepaalde ontwikkelingen in de markt.

Goede resultaten vallen positief op

“Afgelopen jaar hebben we onze strategische doelstellingen behaald. De resultaten waren goed en wij hebben onze focus verbeterd door ons te concentreren op ICT en projectinrichting. Daar heeft de verkoop van onze copier tak aan bijgedragen,” vertelt Mark Leferink. Hij is blij met de erkenning. “Samen met onze medewerkers werken we elke dag aan goede resultaten. Het is mooi dat dat in vergelijk met andere organisaties positief opvalt.”