Wij zoeken jou!

ICT Spirit - Wij zoeken jou!

Internal Accountmanager (fulltime)

Ben jij uitstekend op de hoogte van moderne ICT oplossingen, heb jij een sterke commerciële instelling en kun jij goed binnen een team samenwerken en samen met accountmanagers jouw klanten optimaal bedienen? Dan is de functie van Internal Accountmanager jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?

In deze binnendienstfunctie ondersteun jij de collega-accountmanagers in de buitendienst. Jij adviseert (bestaande) klanten over praktische en effectieve ICT oplossingen. Aan een aantal kernwoorden heb jij voldoende om een kwalitatief hoogwaardige offerte uit te werken. Voor klanten ben jij het eerste aanspreekpunt voor vragen, voorstellen en adviezen. Om dit alles succesvol te doen werk jij niet alleen nauw samen met je teamgenoten en collega-accountmanager in de buitendienst, maar ook met (technisch) consultants, projectmanagers en vertegenwoordigers van onze strategische partners.

Wat breng je mee?

Naast een gezonde dosis commercieel inzicht en doorzettingsvermogen breng jij het onderstaande met je mee:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding richting (Technische) Bedrijfskunde of Commerciële Economie
  • Enige relevante werkervaring
  • Affiniteit met moderne ICT oplossingen zoals cloud computing en IoT
  • Kennis en ervaring van de oplossingen van HP, Microsoft, Citrix en VMware
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Goede contactuele en klantgerichte vaardigheden
  • Collegiale (team)instelling
  • Hoge mate van stressbestendigheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit

Wat bieden wij?

Wanneer jij het commerciële team van ICT Spirit komt versterken bieden wij jou de kans om mee te groeien met een top-ICT bedrijf in Oost Nederland. Naast een professioneel ingerichte organisatie met moderne middelen, bieden wij jou een marktconform salaris, goede pensioenregeling en een uitstekende studieregeling om jezelf verder te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat wij jou daar uitgebreid in ondersteunen.

Hoe ga je verder?

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Annemiek Meulenkamp.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld