ICT Spirit - Kennis - ICT Trainingen

ICT trainingen

Onze security awareness aanpak

Wij richten ons op het creëren van bewustwording en gedragsverandering onder uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging. Want zij maken het verschil. Met onze security awareness trainingen maken wij uw medewerkers bewust welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en – nog belangrijker – leren wij hen ook om hier naar te handelen. Geen overdaad aan regels, maar primair gericht op gedragsverandering van uw medewerkers.

 

Security awareness onderzoeken & leermethoden

Onze security awareness diensten en programma’s brengen kwetsbaarheden aan het licht, benoemen oplossingen en trainen uw medewerkers. Aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden, werkmethoden van criminelen en praktische tips & tricks leert uw personeel om veiliger en bewuster te werken.

Het creëren van bewustwording en gedragsverandering is geen eenmalige actie, het is een doorlopend proces. ICT Spirit biedt onderzoeken en leermethoden in verschillende vormen aan. Zo is er altijd een geschikt onderzoek of geschikte security awareness training die past bij de omvang en wensen van uw organisatie.

ICT Spirit beste werkgever in de branche! We schreeuwen het van de daken!