ICT Spirit - Kennis - Nieuws

NIEUWS

ICT Spirit beste werkgever!

ICT Spirit prijkt op de voorpagina van de Computable. Het vaktijdschrift voor de ICT-sector hield een onderzoek onder IT-ers naar de beste werkgever van Nederland. ICT Spirit behaalde met een waardering van 9,68 de eerste plaats.

Familiebedrijf ICT Spirit

ICT Spirit bestaat uit 75 mensen en wil gestaag door groeien naar 100 werknemers in 2020. “We richten ons daarbij op mensen die zich graag ontwikkelen”, zegt algemeen directeur Mark Leferink. “De ICT-markt is energiek; blijven leren hoort daarbij"

Winnaar HPE Fast Growing Partner Award 2018!

Op het Reimagine Congres van HPE is de Fast Growing Partner Award uitgereikt aan ICT Spirit! Mark Leferink: “ik ben ontzettend trots op ons team! Door hard werken en de juiste adviezen aan onze klanten zijn we bij HPE uitzonderlijk snel gegroeid."

Security & Awareness training

Veilig werken met IT-middelen wordt steeds belangrijker, ook door onze afhankelijkheid van IT apparatuur bij de dagelijkse werkzaamheden. Werk aan bewustwording, kennis en vaardigheden met onze Security & Awareness training.

Vacature Accountmanager

Jij begrijpt de ICT-vraagstukken van onze klanten en adviseert op directieniveau over verbetering van innovatieve ICT bedrijfsprocessen. En je houdt van het creëren van sales kansen.

AVG/GDPR? Regel het, samen met ons

Geef nooit zomaar uw identiteitsbewijs af. Ook niet als een organisatie vraagt om een kopie voor het afsluiten van een huurcontract of telefoonabonnement. Laat u toch een kopie van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs maken? Gebruik onze tips!

Terugroepactie HP accu’s

HP heeft een wereldwijde terugroepactie en vervangingsprogramma gestart. Het gaat om mogelijk brandgevaarlijke accu's in laptops. Indien u een HP product bij ons heeft gekocht, dan vindt u hier wat u moet doen.

Ernstige beveiligingslekken in bijna alle processors

Ongetwijfeld heeft u in het nieuws vernomen van twee ontdekte beveiligingslekken in de computerprocessoren. Zowel Intel, AMD als ARM processoren zijn hierdoor getroffen. In dit bericht informeren wij u graag wat dat betekent voor uw organisatie.

Overname Broekhuis Automatisering door ICT Spirit | Persbericht

Per 1 januari 2018 wordt Broekhuis Automatisering uit Holten onderdeel van ICT Spirit BV in Haaksbergen. De zes medewerkers van Broekhuis Automatisering worden opgenomen in het 60 medewerkers tellende team bij ICT Spirit.

WiFi-beveiliging WPA2 blijkt ernstig beveiligingslek te bevatten

De veel gebruikte beveiliging voor wifinetwerken Wi-Fi Protected Access II (WPA2) blijkt ernstige beveiligingsproblemen te bevatten. Dit is wat u moet weten over dit nieuwe beveiligingsprobleem.

Wij zoeken jou!

ICT Spirit groeit! Zit jij binnenkort naast Robert? Als Internal Accountmanager vertaal je input van de accountmanagers en engineers naar de beste ICT-oplossing en een offerte. Klik hier voor de complete vacature.

Blog: Wachten we op de volgende WannaCry?

In mei werden organisaties overal ter wereld getroffen door de ransomware aanval WannaCry. En een maand later was het weer raak! Slecht beveiligde en verouderde systemen waren kwetsbaar. De schade in Nederland viel mee. Maar wat brengt de toekomst?

Blog: AVG/GDPR? Begin vandaag, samen met ons

We verstrekken regelmatig kopie-ID bewijzen of persoonsgegevens. Werkgevers zijn verplicht persoonsgegevens te bewaren, maar is dat ook veilig? De AVG treedt 25 mei 2018 in werking, bent u er al klaar voor? René Blokhuis legt uit waar te beginnen.

Uniek! Twee Certified Data Protection Officers (CDPO’ers) in huis bij ICT Spirit Business Solutions

Op vrijdag 7 juli 2017 zijn onze medewerkers Jan Swaters en René Blokhuis geslaagd voor de opleiding Certified Data Protection Officer (CDPO).

Nieuw gijzelvirus, en nu?

Volgens de NOS is het nieuwe gijzelvirus slimmer dan WannaCry. U wilt weten hoe uw organisatie ervoor staat, en wat u kan doen. In dit artikel geven we u vast wat tips om meteen mee aan de slag te gaan. Op 5 juli organiseren wij een kennissessie.

LET OP: Ransomware en virussen!

We stellen alles in het werk om ransomware-aanvallen buiten de deur te houden. Maar u kunt ook zelf een grote bijdrage leveren aan het veilig houden van uw ICT omgeving. Lees hier onze tips.

HPE Discover Haaksbergen 2017

Trots, tevreden, geïnspireerd, ontdekt! Wat was onze HPE Discover Haaksbergen een top event.

Foto’s HPE Discover Haaksbergen 2017

Leuk dat u aanwezig was tijdens de HPE Discover Haaksbergen 2017 dag! In samenwerking met Hewlett Packard Enterprise organiseerde ICT Spirit dit event waar we in één dag samen met u een blik op de toekomst wierpen.

Blog: Microsoft Licensing, hoofdpijndossier of gemak?

Microsoft licenties kopen of huren? Joost ten Dam weet hoe je dat makkelijk kan doen, zonder verdwaald te raken in een grote organisatie. En uiteraard in een pay-per-use model. Flexibel, meegroeiend met uw organisatie, zonder teveel te betalen.

WannaCry ransomware – Grote internationale uitbraak

Wij raden wij u aan om zo snel mogelijk uw Windows besturingssystemen te updaten, zodat uw systemen niet meer vatbaar zijn voor MS17-010. Microsoft adviseert om het SMBv1 protocol waar mogelijk uit te schakelen.

Blog: bestanden vergrendeld door hacker, wat te doen?

Hoe te handelen wanneer uw organisatie getroffen wordt door cybercriminaliteit? Wat kunt u nu al doen? Wat zegt de wet? Lees de blog van onze collega mr. René Blokhuis.

Blog: IT op de managementagenda… een must voor elke bestuurder

Om IT ondersteunend te laten zijn aan uw business, is het van belang om IT (weer) op de managementagenda te zetten! IT is namelijk verweven in de gehele organisatie, in welke sector dan ook.

Blog: hoeveel is uw data waard? Risicoanalyse geeft antwoord.

Wanneer is er sprake van een informatielek? En wat moet je volgens de wet dan doen? Hoe bepaal je welke data je op welke manier beschermd? Onze collega Mariëtte helpt onze klanten keuzes maken.

Blog: ransomware cryptowall 2.0, verhoog awareness

Op dit moment is Cryptowall 2.0 zeer actief. Deze variant ransomware is erg moeilijk te detecteren door de meeste security oplossingen. Verhoog de awareness binnen uw organisatie. Onze security coördinator Mariëtte Waanders legt uit wat te doen.

ICT Spirit wint IVKA bokaal over boekjaar 2015

ICT Spirit heeft samen met collega businessunits Leferink Office Works en KP Interieurbouw in vergelijking met 11 branchegenoten het beste gepresteerd over het boekjaar 2015.

Top