Facebookpixel
ICT Spirit - Kennis - Nieuws

NIEUWS

WiFi-beveiliging WPA2 blijkt ernstig beveiligingslek te bevatten

De veel gebruikte beveiliging voor wifinetwerken Wi-Fi Protected Access II (WPA2) blijkt ernstige beveiligingsproblemen te bevatten. Dit is wat u moet weten over dit nieuwe beveiligingsprobleem.

Wij zoeken jou!

ICT Spirit groeit! Zit jij binnenkort naast Robert? Als Internal Accountmanager vertaal je input van de accountmanagers en engineers naar de beste ICT-oplossing en een offerte. Klik hier voor de complete vacature.

Blog: Wachten we op de volgende WannaCry?

In mei werden organisaties overal ter wereld getroffen door de ransomware aanval WannaCry. En een maand later was het weer raak! Slecht beveiligde en verouderde systemen waren kwetsbaar. De schade in Nederland viel mee. Maar wat brengt de toekomst?

Blog: AVG/GDPR? Begin vandaag, samen met ons

We verstrekken regelmatig kopie-ID bewijzen of persoonsgegevens. Werkgevers zijn verplicht persoonsgegevens te bewaren, maar is dat ook veilig? De AVG treedt 25 mei 2018 in werking, bent u er al klaar voor? René Blokhuis legt uit waar te beginnen.

Uniek! Twee Certified Data Protection Officers (CDPO’ers) in huis bij ICT Spirit Business Solutions

Op vrijdag 7 juli 2017 zijn onze medewerkers Jan Swaters en René Blokhuis geslaagd voor de opleiding Certified Data Protection Officer (CDPO).

Nieuw gijzelvirus, en nu?

Volgens de NOS is het nieuwe gijzelvirus slimmer dan WannaCry. U wilt weten hoe uw organisatie ervoor staat, en wat u kan doen. In dit artikel geven we u vast wat tips om meteen mee aan de slag te gaan. Op 5 juli organiseren wij een kennissessie.

LET OP: Ransomware en virussen!

We stellen alles in het werk om ransomware-aanvallen buiten de deur te houden. Maar u kunt ook zelf een grote bijdrage leveren aan het veilig houden van uw ICT omgeving. Lees hier onze tips.

Tot ziens @TechConn, podium voor techniek

ICT Spirit is vertegenwoordigd op de jonge Techconn beurs, een podium voor techniek, met dit jaar smart industry als thema. Wij maken maatwerk oplossingen voor de machinebouw en maakindustrie. Het levert u een sterkere marktpositie. Hoe?

HPE Discover Haaksbergen 2017

Trots, tevreden, geïnspireerd, ontdekt! Wat was onze HPE Discover Haaksbergen een top event.

Foto’s HPE Discover Haaksbergen 2017

Leuk dat u aanwezig was tijdens de HPE Discover Haaksbergen 2017 dag! In samenwerking met Hewlett Packard Enterprise organiseerde ICT Spirit dit event waar we in één dag samen met u een blik op de toekomst wierpen.

Blog: Microsoft Licensing, hoofdpijndossier of gemak?

Microsoft licenties kopen of huren? Joost ten Dam weet hoe je dat makkelijk kan doen, zonder verdwaald te raken in een grote organisatie. En uiteraard in een pay-per-use model. Flexibel, meegroeiend met uw organisatie, zonder teveel te betalen.

WannaCry ransomware – Grote internationale uitbraak

Wij raden wij u aan om zo snel mogelijk uw Windows besturingssystemen te updaten, zodat uw systemen niet meer vatbaar zijn voor MS17-010. Microsoft adviseert om het SMBv1 protocol waar mogelijk uit te schakelen.

Blog: bestanden vergrendeld door hacker, wat te doen?

Hoe te handelen wanneer uw organisatie getroffen wordt door cybercriminaliteit? Wat kunt u nu al doen? Wat zegt de wet? Lees de blog van onze collega mr. René Blokhuis.

Blog: IT op de managementagenda… een must voor elke bestuurder

Om IT ondersteunend te laten zijn aan uw business, is het van belang om IT (weer) op de managementagenda te zetten! IT is namelijk verweven in de gehele organisatie, in welke sector dan ook.

Blog: hoeveel is uw data waard? Risicoanalyse geeft antwoord.

Wanneer is er sprake van een informatielek? En wat moet je volgens de wet dan doen? Hoe bepaal je welke data je op welke manier beschermd? Onze collega Mariëtte helpt onze klanten keuzes maken.

Blog: ransomware cryptowall 2.0, verhoog awareness

Op dit moment is Cryptowall 2.0 zeer actief. Deze variant ransomware is erg moeilijk te detecteren door de meeste security oplossingen. Verhoog de awareness binnen uw organisatie. Onze security coördinator Mariëtte Waanders legt uit wat te doen.

ICT Spirit wint IVKA bokaal over boekjaar 2015

ICT Spirit heeft samen met collega businessunits Leferink Office Works en KP Interieurbouw in vergelijking met 11 branchegenoten het beste gepresteerd over het boekjaar 2015.

Top