ICT Spirit - Kennis - Nieuws

NIEUWS

WannaCry ransomware – Grote internationale uitbraak

Wij raden wij u aan om zo snel mogelijk uw Windows besturingssystemen te updaten, zodat uw systemen niet meer vatbaar zijn voor MS17-010. Microsoft adviseert om het SMBv1 protocol waar mogelijk uit te schakelen.

Blog: bestanden vergrendeld door hacker, wat te doen?

Hoe te handelen wanneer uw organisatie getroffen wordt door cybercriminaliteit? Wat kunt u nu al doen? Wat zegt de wet? Lees de blog van onze collega mr. René Blokhuis.

Blog: IT op de managementagenda… een must voor elke bestuurder

Om IT ondersteunend te laten zijn aan uw business, is het van belang om IT (weer) op de managementagenda te zetten! IT is namelijk verweven in de gehele organisatie, in welke sector dan ook.

Blog: hoeveel is uw data waard? Risicoanalyse geeft antwoord.

Wanneer is er sprake van een informatielek? En wat moet je volgens de wet dan doen? Hoe bepaal je welke data je op welke manier beschermd? Onze collega Mariëtte helpt onze klanten keuzes maken.

Blog: ransomware cryptowall 2.0, verhoog awareness

Op dit moment is Cryptowall 2.0 zeer actief. Deze variant ransomware is erg moeilijk te detecteren door de meeste security oplossingen. Verhoog de awareness binnen uw organisatie. Onze security coördinator Mariëtte Waanders legt uit wat te doen.

ICT Spirit wint IVKA bokaal over boekjaar 2015

ICT Spirit heeft samen met collega businessunits Leferink Office Works en KP Interieurbouw in vergelijking met 11 branchegenoten het beste gepresteerd over het boekjaar 2015.