ICT trainingen

ICT Spirit - Kennis - ICT trainingen

Trainingen

Sinds de overname van Broekhuis Automatisering kunt u bij ICT Spirit ook trainingen volgen. Onze ICT trainer Annigje Hiemstra is zeer ervaren in het trainen van individuen en groepen.
Is uw organisatie overgegaan op een nieuwe versie van Office en ontbreekt nauwkeurige kennis? Annigje helpt u graag!

Met onder meer met trainingen op het gebied van:

Deze trainingen zijn onderdeel van het Europees Computer Rijbewijs (ECDL), waarvoor ook een examen afgenomen kan worden.

Wij dragen bij aan uw organisatiedoelstelling, interne samenwerking is daarbij van essentieel belang.
Tijdens de training Outlook in combinatie met Exchange leert de cursist werken met de netwerkfunctionaliteit van Outlook, waardoor er beter samengewerkt kan worden binnen de eigen organisatie.

Daarnaast heeft Annigje ruime ervaring in het trainen op het gebied van WordPress, MailChimp en Social Media als Twitter, LinkedIn en Facebook. Uiteraard ondersteunt zij u ook met de integratie in uw online marketing strategie.

Windows-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritWord-training_ICT-trainingen-door-ICT-Spirit Excel-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritPowerPoint-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritOutlook-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritInternet-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritWordPress-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritMailchimp-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritTwitter-training_ICT-trainingen-door-ICT-SpiritFacebook-training_ICT-trainingen-door-ICT-Spirit

 

Individuele trainingen

Als u een individuele training boekt, dan kunt u de training zelf indelen. In onderling overleg met Annigje worden de onderwerpen en de duur van de trainingen bepaald.

Waar en wanneer?
Privé-trainingen worden in onderling overleg afgesproken. De training kan op de locatie van ICT Spirit plaatsvinden, maar ook bij u ter plaatse. Neem voor meer informatie even contact op met Annigje.

 

Groepstrainingen

Voor groepen kunnen wij een maatwerk training organiseren. Trainingsduur, inhoud, locatie en tijdstip worden in onderling overleg vastgesteld.

Om de kwaliteit van de groepstrainingen te bewaken, geldt een maximale groepsgrootte van 10 personen. Hierdoor kan Annigje de cursist ook individueel begeleiden en aandacht besteden aan individuele vragen en problemen.

Bij klassikale groepstrainingen dient u er wel rekening mee te houden dat de voorkennis en interesse van de cursisten niet te ver uit elkaar liggen. Bij grote verschillen is het moeilijk om klassikaal een lestempo te vinden dat past bij alle cursisten.

Waar en wanneer?
Groepstrainingen worden gegeven in ons eigen leslokaal, maar kunnen ook bij u in het bedrijf worden verzorgd. Wanneer  u geïnteresseerd bent in een groepstraining, kunt u contact opnemen met Annigje. De training wordt dan in onderling overleg aangepast op uw wensen.

 

Locatie

Voor trainingen in onze trainingsruimte in Haaksbergen bieden wij

  • Een goed geoutilleerde lesruimte voorzien van alle nodige computers en software
  • Groepstrainingen geschikt voor groepen tot 10 personen en individuele trainingen
  • Adequate trainingsmiddelen
  • Persoonlijke begeleiding

 

Wilt u meer weten over onze ICT opleidingen? Annigje Hiemstra informeert u graag!

Button-ICT-Spirit-Bel-mij

 

 

Top