Kennissessie MDM

ICT Spirit - Kennissessie MDM

Kennissessie MDM

Mobile Device Management. Is data veilig indien een medewerker zijn smartphone verliest? Wordt data gewist of worden devices op afstand ongeschikt gemaakt voor gebruik? En is hoe beheer je al die devices zo makkelijk mogelijk nu elke medewerker drie of vier apparaten heeft en ze ook nog eens thuis heeft liggen? Wat zijn de risico’s en hoe perk je ze in? Wat zet u in om te zorgen dat uw ICT de organisatiedoelstelling ondersteunt én veilig en toegankelijk blijft?

Kom naar de kennissessie op 26 januari 2017, aanvang 08.30 uur. In een ochtend praten we u bij over mobile device management in een kleine setting met veel interactie en ruimte voor uw ICT-vraagstukken op dit gebied.

Programma

08.30 uur ontvangst

09.00 uur aanvang en kennismaking

09.10 uur ICT-landschap vandaag en morgen: mobile devices

09.20 uur MobileIron

10.00 uur korte pauze

10.10 uur Microsoft Enterprise Mobility

10.50 uur Citrix XenMobile

11.40 uur De oplossingen naast elkaar, keuzes maken

12.00 uur Lunch

13.15 uur verwacht einde van het programma

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze kennissessie. Meld u aan via onderstaand formulier, wij bevestigen uw deelname in de week voor de sessie. Wenst u een collega mee te nemen? Dat kan uiteraard!

Heeft u verdere vragen over deze kennissessie, mail dan naar marketing@ictspirit.nl.

Graag tot ziens in Haaksbergen, op 26 januari aanstaande!

U kunt zich voor deze sessie helaas niet meer inschrijven. De eerstvolgende sessie zal spoedig gepland worden dus volg ons online om niets te missen.