Kennisevent Werkplek van de Toekomst

ICT Spirit - Kennisevent Werkplek van de Toekomst

In samenwerking met HP Inc., König + Neurath, Leferink Office Works en Synigo organiseren we op 15 maart a.s. een kennisevent rondom de werkplek van de toekomst.

In één ochtend praten we u bij over onze kijk op de werkplek van de toekomst en de visie van onze partners. Welkom bij ons! Schrijf u in via onderstaand formulier, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Programma:

08.30 uurInloop
09.00 uurWelkom door Mark Leferink, algemeen directeur ICT Spirit en Leferink Office Works
09.10 uurWorkplace of the future, met als Key note speaker Pieter Schouten, workplace consultant HP Nederland

De werkplek verandert in een razend tempo. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om altijd en overal productief te kunnen zijn. Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging?

09.50 uurPauze
10.10 uurKeuze 1 uit drie break out sessies:
Break out sessie 1Persona and user group workshop door Pieter Schouten, HP Nederland

Zoveel mensen, zoveel wensen. Eindgebruikers willen vaak iets te kiezen hebben. In deze sessie geeft HP tips en voorbeelden over hoe differentiatie kan worden aangebracht binnen eindgebruikersgroepen.

Break out sessie 2Smart Office, Ronald de Man, key accocunt manager König + Neurath

Hoe haal je het beste uit de werkomgeving? Als eigenaar van het gebouw het beste rendement en als gebruiker de beste mogelijke samenwerking met collega’s? König + Neurath meet de bezettingsgraad, de ‘gezondheid’ van de lucht en laat collega’s elkaar en een plek vinden op te werken. Kom kijken hoe de intuïtieve app ook voor uw organisatie kan werken.

Break out sessie 3Synigo, Robin Slagman, Business IT Consultant Synigo

Synigo laat zien hoe snel je aan de slag kunt met Office 365, zonder maatwerk en complexe projecten. Hoe vergroot je medewerkerstevredenheid met sociaal intranet en een digitaal werkplek en hoe stimuleer je samenwerking in je bedrijf?

10.50 uurWissel naar keuze 2 drie break out sessies
11.40 uurEvaluatie door Martijn den Ouden, Workplace Specialist ICT Spirit
12.00 uurLunch
13.00 uurVerwacht einde

 


U kunt zich voor deze sessie helaas niet meer inschrijven. De eerstvolgende sessie zal spoedig gepland worden dus volg ons online om niets te missen.