Managed services

ICT Spirit - Managed services

Uw ICT uitbesteden maakt ICT een stuk makkelijker

Uw ICT-infrastructuur heeft onderhoud nodig om goed te blijven presteren. Maar een eigen IT-afdeling brengt vaak hoge, en vooraf vaak, onvoorspelbare kosten met zich mee. Door het uitbesteden met een managed services contract van het volledige of gedeeltelijk beheer op uw IT-omgeving kan uw organisatie zich richten op wat belangrijk is voor uw organisatie.

Dagelijkse controle ICT-infrastructuur

Met behulp van onze managed services controleren wij dagelijks uw ICT-infrastructuur op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-ups en beveiligingszaken. Ook leveren wij kant en klare managed services oplossingen ten behoeve van extra beschikbaar en security vraagstukken. Op deze manier is uw organisatie op een gestandaardiseerde wijze verzekerd van prima oplossingen.

De voordelen

De voordelen van onze managed services:

  • Vooraf inzicht in uw ICT-jaarbudget
  • Kostenbesparing: geen loonkosten (risico) eigen IT-beheerder(s)
  • Geen zorgen over back-ups, updates en beveiliging
  • Monitoring en bewaking van uw ICT-omgeving
  • Servicedesk ondersteuning voor al uw ICT-vragen
  • Periodieke rapportage van uw systemen

Schaalbaar en flexibel: Brons, zilver of goud

Voor het beheer en de ondersteuning kunt u kiezen uit drie varianten, namelijk brons, zilver of goud. Daarmee heeft u de mogelijkheid om de managed services af te nemen voor alleen de bewaking van uw ICT-infrastructuur, waarbij u zelf uw servers beheert en uw gebruikers ondersteunt, tot en met de variant waarbij ICT Spirit zowel de bewaking en het beheer en ondersteuning voor de hele ICT-infrastructuur uit handen neemt. Doordat bovengenoemde varianten op- of af te schalen zijn, blijft u flexibel en kunt u naar behoefte aanpassen.

Wilt u weten wat onze managed services voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag langs voor een kennismaking.