Mark Leferink is genomineerd! | Computable nomineert 10 directeuren in ICT

ICT Spirit - Mark Leferink is genomineerd! | Computable nomineert 10 directeuren in ICT

ICT-vakblad Computable heeft tien directeuren genomineerd voor de Computable Awards 2019. Het gaat om Eric van den Bos (Hogeschool Utrecht), José van Dalen (Qiss-IT/Univativ), Mike Janssen, (Uniserver), Carsten Klomp (Hema), Marcel Krom (PostNL), Vincent Kwaks (Vanderlande), Mark Leferink (ICT Spirit/Leferink Office Works), Derek Roos (Mendix), Hylke Sprangers (Talpa Network) en Frederik Wegener Sleeswijk (NL-Fund). De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 29 oktober.

Een groep van in totaal negen Computable-experts heeft de 22 voordrachten in de categorie CxO van het Jaar digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards 2019 de tien genomineerden heeft bepaald. Dit juryteam bestaat uit Jeroen ArisBart van der MarkReza SarsharMarjolein Schuurhuis en Fred Streefland. De voordrachten zijn beoordeeld op de verandering die de directeur teweeg heeft gebracht en het effect van de verandering volgens de inzender op klanten, de business en/of positie in de markt. Het gaat hier om zowel directeuren van ict-bedrijven als ict-verantwoordelijken van eindgebruikersorganisaties en ict-directeuren van grote divisies of afdelingen.

Genomineerd

De tien genomineerde bedrijven in de categorie CxO van het Jaar zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 29 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.