Ons team

ICT SpiritOns team - Annigje Hiemstra

Annigje Hiemstra

ICT Trainingen

Telefoon:+31538527716
Email:a.hiemstra@ictspirit.nl
Social:

Bij Broekhuis Automatisering in Holten heb ik 20 jaar geleden met veel plezier de afdeling Trainingen op mogen zetten.
In eerste instantie werden deze gegeven met eigen gemaakt lesmateriaal maar later zijn wij overgestapt op de modules van het ECDL oftewel het Europees Digitaal Rijbewijs.
Op initiatief van het bedrijfleven is het ECDL tot stand gekomen. Met het behalen van een deelcertificaat of het complete rijbewijs kun je als werknemer/sollicitant duidelijk aantonen wat je kennis is van bijvoorbeeld Word of Excel.
De trainingen die door mij gegeven worden zijn o.a. Windows, Word, Excel, PowerPoint, Acces en Outlook via het ECDL en daarnaast WordPress, MailChimp en Marketing met behulp van Sociale Media.

Naast trainingen heb ik mij ook ontwikkeld op het gebied van Marketing en het begeleiden van projecten zoals softwareontwikkeling in Access of het maken van bedrijfsspecifieke templates in Word. Dit alles heeft als meerwaarde dat je betrokken bent bij bedrijfsprocessen en deze kennis kunt gebruiken bij de trainingen.

In mijn vrije tijd reis ik graag. Mijn partner en ik hebben veel rondgetrokken door Azië en Amerika, echt aan te raden, maar pas op…….. het werkt verslavend!
Verder is lezen mijn hobby, thrillers en dan met name de Scandinavische schrijvers; beheers ik het vak van hoedenmodiste, speel orgel en saxofoon en doe aan roken maar dan met een rookoven, bijvoorbeeld zalm – echt een heerlijke ontspanning!
Maar Last but not Least is mijn werk toch echt mijn passie en zie ik u graag tijdens een training bij ICT Spirit.

 

Button-Meer-over-onze-ICT-trainingen-ICT-Spirit


Ons team