Ons team

ICT SpiritOns team - Eric Ruumpol

Eric Ruumpol

Senior Accountmanager

Telefoon:+31627004392
Email:e.ruumpol@ictspirit.nl
Social:

Sterk in verbinden

Eric Ruumpol is Senior accountmanager en is sterk in het verbinden van de business met de ICT. Business Alignment speelt daarbij een belangrijke rol. Zijn kennis heeft hij daarvoor opgedaan bij het ROC van Twente in Hengelo, de Frontline Business School (master edition) en de HBO Bedrijfskundige Informatica opleiding bij het NOVI.

Eric werkt al heel wat jaren in de ICT en gaat richting de 20 jaar bij ICT Spirit. Hij heeft in al die jaren zeker niet stil gezeten. Hij blijft zich ontwikkelen en studeren om zijn klanten te voorzien van de beste ICT-oplossing voor morgen. Eric is verantwoordelijk voor accounts met complexe en omvangrijke projecten. Hij combineert het inzetten van nieuwe technologieën met het behalen van uw organisatiedoelen. Daarnaast is Eric teamleider Detachering.

Focus op uw business

‘Focus on your business’ zeggen we bij ICT Spirit en als iemand dat in zijn genen heeft zitten, dan is Eric Ruumpol het wel. Loyaliteit en vertrouwen wordt hem toegedicht. Wie de ICT-vraagstukken in zijn handen legt, kan zich helemaal richten op de eigen business.

Als relatiebeheerder zorgt Eric ervoor dat onze klanten en ICT Spirit samen profiteren van een lange termijn partnerschap.

Buiten kantooruren fietst Eric door de bossen op zijn veldrijfiets, sinds kort ook af en toe samen met collega’s en relaties. Als er maar een beetje sneeuw ligt is Eric in het weekend met zijn gezin te vinden in Winterberg, of iets verder weg in Frankrijk, om daar te genieten van het snowboarden. Als het gezellig is, is Eric er graag bij!


Ons team