Ons team

ICT SpiritOns team - Jan Spenkelink

Jan Spenkelink

Strategisch Inkoper

Telefoon:+31538527768
Email:j.spenkelink@ictspirit.nl
Social:

Jan Spenkelink is strategisch inkoper bij ICT Spirit.

Stevige leerschool

Als achtergrond gebruikt Jan daarvoor zijn HBO ondernemersopleiding Small Business, aangevuld met de Inkoop- en Supply management opleidingen Nevi 1 en 2.
Zijn Small Business opleiding heeft hij destijds afgesloten met een businessplan bij Reginox voor de directie van moederbedrijf en grote bouwonderneming Ter Steege Holding. In de praktijk heeft hij het inkoopvak geleerd in de ‘stevige’ bouwbranche. Wat een erg solide basis heeft gelegd voor zijn kennis en ontwikkeling.

Samenwerken én scherp op resultaat en kosten

Jan neemt bij ICT Spirit de inkoop en inkoopgerelateerde werkzaamheden voor zijn rekening. Hij werkt daarbij nauw samen met distributeurs en onze top 10 vendoren. Hij optimaliseert de contacten en managet de partnerprogramma’s. Als inkoper is Jan vanzelfsprekend scherp op de kostenkant van onze organisatie en ziet hij toe op het daadwerkelijk aanwenden van beschikbare budgetten bij onze partners.

Inkoop sluit helemaal aan bij de persoonlijkheid van Jan: prettig samenwerken met eigen humor, maar ook zeker kritisch op resultaat en kosten. Onder zijn persoonlijke motto ‘focus op de continuïteit van een partnership, maar met de rechten van een klant’.

Naast de strategische inkoop functioneert Jan Spenkelink als back-up voor Henk Geurkink voor het afhandelen van de primaire orderstroom.

In zijn vrije tijd gaat Jan graag op pad met zijn gezin. Jan is geïnteresseerd in allerlei sporten, hij volgt ze dan ook graag. Ook is hij voetbaltrainer bij Excelsior’31. Zijn vakanties besteedt hij bij voorkeur kamperend en wandelend in de Alpen. Jan is als lid van de Commissie van kerkrentmeesters verantwoordelijk voor o.a. de automatische incasso’s.


Ons team