Ons team

ICT SpiritOns team - Jos Nijkrake

Jos Nijkrake

Projectmanager

Telefoon:+31630405217
Email:j.nijkrake@ictspirit.nl
Social:

Jos Nijkrake, spin in het web bij projecten

Focus on your business, de lijfspreuk van ICT Spirit, is Jos Nijkrake op het lijf geschreven. Als spin in het web is hij namelijk gedreven om opdrachtgevers maximaal te ontzorgen bij hun ICT-uitdaging. “Een werkende ICT-omgeving is essentieel voor een organisatie” en juist dit aspect geeft Jos energie. “Projecten doen er namelijk toe vanwege de impact. Door onze opdrachtgevers te ontzorgen, kunnen zij vooral blijven doen waar zij goed in zijn. Oftewel: zij kunnen zich focussen op hun primaire bedrijfsproces”.

Het venijn zit in de start

“Elk project is uniek en vereist aandacht”, volgens Jos. Hij denkt graag proactief mee om belangen van stakeholders al bij de start van het project in kaart te brengen. Zo zijn de ‘makers’ en ‘brekers’ van een project bekend en wordt tijdig geanticipeerd op projectrisico’s. Het venijn van een project zit in de start.

Sport en stedentrips

Sport loopt als een rode draad door de vrije tijd van Jos. Hij is amateurvoetballer in het 1e elftal van Avanti Wilskracht en heeft menig Europees land bezocht tijdens mountainbiketripjes. Naast sport is Jos een liefhebber van stedentrips. Een lokaal speciaalbiertje mag hierbij niet ontbreken.


Ons team