Ons team

ICT SpiritOns team - Lotte Swaters

Lotte Swaters

Privacy Consultant | Juridisch Medewerker | FG

Telefoon:+31623939380
Email:l.swaters@ictspirit.nl
Social:

Tijdens haar studie HBO rechten heeft Lotte Swaters ook de leergang WSNP (Wet schuldsanering natuurlijke personen) afgerond. Tegelijkertijd werkte ze in de advocatuur; van juridisch medewerker in faillissementen tot bewindvoerder WSNP en curator in faillissementen van natuurlijke personen. Erg interessant en divers werk, maar nooit in een vrolijke fase van hun leven.

Lotte koos voor een nieuwe uitdaging en is aan de slag gegaan als Privacy Consultant / Juridisch medewerker bij ons. In dit voor haar nieuwe werkveld met DPIA’s, risico-analyses en verwerkingsregisters heeft ze met haar positieve instelling en drive al snel haar draai gevonden.

Lotte blijft zichzelf ontwikkelen, sinds kort is zij ook Certified Data Protection Officer (CDPO). Daarmee kan zij voor onze klanten optreden als Functionaris Gegevensbescherming. Voor veel organisaties noodzaak, gezien de nieuwe AVG wetgeving.

On the road

In haar vrije tijd maakt deze sporty veel kilometers op haar racefiets/mountainbike door heel Nederland. Van Limburgs Mooiste tot de Ronde van Nijmegen en natuurlijk rond haar woonplaats. Naast het fietsen geniet Lotte ervan om met vrienden samen te zijn en mooie reizen te maken. Dit jaar stond Sri Lanka op het programma!


Ons team