Ons team

ICT SpiritOns team - Mariëtte Waanders-Menkehorst

Mariëtte Waanders-Menkehorst

Lead Auditor ISO27001

Telefoon:+31538527716
Email:m.waanders@ictspirit.nl
Social:

Mariëtte Waanders voor kwaliteitsborging

Mariëtte Waanders kan u als Lead Auditor ISO 27001 helpen met alle aspecten van informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Als kwaliteit en security coördinator werkt zij samen met de proceseigenaren binnen ICT Spirit aan de kwaliteit en verbetering van de bedrijfsprocessen. Zij is samen met de directie en de risicomanager verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging.

Inzetbaar voor onder andere risicoanalyses

Met haar kennis en kunde van ISO 27001 is zij bij klanten inzetbaar voor de vele facetten van informatiebeveiliging. Zoals voor ondersteuning bij beleidsvraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging, uitvoer van risicoanalyses, awareness trainingen en begeleiding van certificeringstrajecten.

Daarnaast is Mariëtte ook nog management assistent. Zij zorgt er op de achtergrond voor dat de directie geïnformeerd blijft en zich op tijd kan voorbereiden, voor zowel interne als externe overleggen en ontmoetingen.

Wanneer Mariëtte niet met haar werk bezig is, dan dirigeert zij enkele koren en laat zij graag een muzikale noot ten gehore brengen.


Ons team