Ons team

ICT SpiritOns team - Mark Leferink

Mark Leferink

Algemeen Directeur

Telefoon:+31538527777
Email:m.leferink@ictspirit.nl
Social:

Mark werd geboren in een ondernemersgezin, als oudste van drie jongens. Zijn vader Anton begon in 1969 voor zichzelf. Als kind ging Mark op zaterdag regelmatig met Anton mee naar de zaak, waar toen ook nog twee ooms werkten. Later deed hij vakantiewerk in het magazijn, een plek waar nog regelmatig kinderen van collega’s vakantiewerk doen. Iedereen in het gezin Leferink was blij met Marks keuze om het bedrijf over te nemen. Mark studeerde Small Business in Haarlem en werkte bij InfoProducts. Na een aantal jaren als product manager met vader Anton als directeur, nam Mark in 2004 het roer over.

Anno nu kent Leferink Office Works Holding een ICT-poot met ICT Spirit en ICT Spirit Business Solutions en een inrichtingstak met Leferink Office Works en interieurbouwer KP Interieur. ‘Kantoren zullen qua uiterlijk en locatie veranderen, maar ik geloof erin dat mensen altijd zullen samenkomen om te werken,’ waarmee Mark zijn strategische keus voor het inrichtingsvak uitlegt. Mark Leferink zorgt als Algemeen Directeur van ICT Spirit samen met de Technisch Directeur en de Commercieel Manager voor een optimale bedrijfsvoering.

‘Wij willen toegevoegde waarde leveren. Ook bij ICT Spirit zie je dat terug. Onze relaties moeten ICT op de managementagenda hebben staan, dan zitten wij op de juiste plek om het verschil te maken. Zo kan ICT werkelijk een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstelling van onze klanten.’

Mark leest veel over auto’s en houdt van klassiekers. De gevolgen van zijn bourgondische levensstijl houdt hij in toom met hardlopen en de sportschool. Hij is vaste aanmoediger langs het voetbalveld bij de F-jes en een grote genieter van het Twentse platteland. Culturele uitjes staan regelmatig in zijn agenda, net als FC Twente. Mooie gelegenheden om weer nieuwe mensen te ontmoeten.


Ons team