Ons team

ICT SpiritOns team - Nadia El Abed

Nadia El Abed

Internal Accountmanager

Telefoon:053 – 852 77 13
Email:n.elabed@ictspirit.nl
Social:

De klant centraal bij Nadia El Abed

Nadia El Abed versterkt sinds begin januari 2018 ons inside sales team als Internal Accountmanager. Vanuit deze functie heeft Nadia een centrale rol in het verkoopproces. Ze is betrokken bij haar klanten en helpt ze met plezier bij het vinden van een passende IT oplossing. Een servicegerichte instelling vindt zij een absolute pre om haar relaties en klanten goed te ondersteunen. Door met grote regelmaat cursussen en trainingen te volgen blijft ze zo goed mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen in de IT.

In 2015 heeft Nadia haar HBO opleiding Commerciële Economie succesvol afgerond aan het Saxion in Enschede. Vanuit haar afstuderen is ze 2,5 jaar werkzaam geweest binnen de ICT branche als spin in het web, met een focus op de ontwikkeling van applicaties en websites. Hierna is zij nog ruim een half jaar werkzaam geweest binnen de technische branche, maar uiteindelijk heeft ze de keuze gemaakt om terug te keren naar de dynamische ICT wereld.

Sportieve, reislustige catlady

Buiten kantoortijden is Nadia dagelijks te vinden in de sportschool. Naast het tillen van zware gewichten is ze dol op een swingende les Zumba, festivals en haar geliefde kat Boes. Om bij te komen van alle hectiek in haar dagelijkse leven reist onze catlady graag de wereld over.

 

‘De ontwikkelingen in de IT staan geen seconde stil. Dát maakt IT zo interessant!’


Ons team