Ons team

ICT SpiritOns team - Petra Hendriks

Petra Hendriks

Marketing & Communicatie

Telefoon:+31538527777
Email:p.hendriks@ictspirit.nl
Social:

Gek op Marketing & Communicatie

Een werkgebied waar ik, Petra Hendriks, helemaal vrolijk van word. Van het creatieve, analytische, pragmatische, organisatorische, het snelle schakelen en van het contact met anderen. Ook van de uitdaging om dingen te laten slagen trouwens, van het echt een tandje bij moeten zetten. Het past bij me, ik wil overal iets van weten (niet te diepgaand), vind alles wat nieuw is interessant, heb uitdaging nodig en ben een wat vreemde combinatie tussen introvert en extravert. Ook fijn: in de Marketing & Communicatie ben je nooit uitgeleerd, het is nooit af. Je schakelt continu op ontwikkelingen in de markt en je kunt je verschillende eigenschappen hartstikke mooi combineren. Je spreekt vaak mensen die weer specialist op hun vakgebied zijn, mensen waar je energie van krijgt én wijzer van wordt. Heerlijk! Ik zeg altijd dat ik het leukste werk binnen onze organisatie heb en dat meen ik.

Naast m’n werk toch m’n werk…

In m’n vrije tijd ben ik fan van m’n superlieve energieke honden Bössel & Nola, van Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator (toch weer werk), muziek, lezen, koken, F1, schaatsen, fröbelen en schrijven en last but not least van m’n (min of meer) volwassen kids. Ontmoet graag de mensen die me lief zijn. En ben ook in mijn vrije tijd veel met mijn werk bezig, ben er nou eenmaal gek op. Er vliegt altijd wel een interessante tutorial of live sessie van Adobe voorbij in m’n tijdlijn die ik nog even wil bekijken of er is een klus waar ik graag wat meer aandacht aan geef. Niet omdat het moet, zeker niet, maar gewoon omdat het zo ontzettend leuk is. Als tegengewicht voor al het zakelijke en rationele ga ik met regelmaat naar een zweethut, een soort puur natuur sauna met rituelen. Voor mij een ontspannen dag buiten in een divers en sympathiek gezelschap. Verder ben ik erg graag op het strand, in elk seizoen en bij elk weer.

 

Mijn leraar Nederlands zei het al ‘Als jij niet in de marketing terecht komt, dan eet ik een bezem’. Doen waar je blij van wordt, zo belangrijk!


Ons team