Ons team

ICT SpiritOns team - René Blokhuis

René Blokhuis

Legal Counsel

Telefoon:+31643012892
Email:r.blokhuis@ictspirit.nl
Social:

René Blokhuis werkte na zijn universitaire studie privaatrecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. René zocht als bedrijfsjurist een bredere toepassing van verschillende rechtsgebieden en hij wilde zich graag specialiseren in ICT-recht.

Voor advies over juridische aspecten over ICT en privacy

René heeft bij ons misschien wel de functie die het dichtst bij de toekomstige behoefte van onze klanten ligt. Als Legal Counsel voor ICT Spirit Business Solutions adviseert hij onze relaties over juridische aspecten in relatie tot ICT en privacy. Wanneer kan je een beveiligingsincident kwalificeren als een datalek? En welke stappen moet je dan ondernemen? Met de toename van cybercriminaliteit wordt de juridische kant noodzaak. Ook de wet eist dit.
Vanaf 25 mei 2018 is het verplicht voor veel organisaties om een functionaris gegevensbescherming in dienst te hebben of in te huren. U kunt René hier voor inschakelen, hij is Certified Data Protection Officer (CDPO).

Als hij niet nadenkt over juridische ICT-vraagstukken, tennist hij, kan hij zomaar toegevoegd worden aan het ICT Spirit MTB-team en mag je hem alles vragen over voetbal. En om zijn hoofd leeg te maken wandelt hij graag met de hond.


Ons team