Ons team

ICT SpiritOns team - Sander van der Velden

Sander van der Velden

Directeur

Telefoon:+31538527777
Email:s.vandervelden@ictspirit.nl
Social:

Sander van der Velden verenigt IT en print

Sander van der Velden is IT-directeur bij PCI Nederland. Na de overname van ICT Spirit legt PCI Nederland nog nadrukkelijker de focus op IT. Met een achtergrond in de print- en IT-branche heeft Sander als doel deze twee werelden nog meer te verenigen bij PCI Nederland.

PCI, marktleider op het gebied van informatie- en communicatieoplossingen, investeert in kennis. Met een buy and build-strategie is PCI inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier voor de ideale werkomgeving. Ook de overnames van ICT Spirit, Printec en Hecla onderstrepen dat.

Synergie

PCI dankt haar eerste successen aan printoplossingen en is uitgegroeid tot aanbieder van informatie- en communicatieoplossingen. ‘IT en print hebben raakvlakken in iedere werkomgeving. De synergie tussen beide oplossingen is dan ook precies waar PCI in uitblinkt’, aldus Sander.

Met ervaring in functies als general sales manager van Telindus Nederland (een grote onafhankelijke IT-specialist) en commercieel directeur bij Konica Minolta (partner voor slimme printsystemen) is Sander van der Velden dé man die ICT Spirit als onderdeel van PCI verder laat groeien.

 

 


Ons team