Mijande Wonen vergadert effectiever door papierloos vergaderen

ICT Spirit - Mijande Wonen vergadert effectiever door papierloos vergaderen

Mijande Wonen vergadert effectiever door papierloos vergaderen

Woningcorporatie Mijande Wonen staat dicht bij haar klanten. Zij is nuchter en realistisch met oog voor klantgerichtheid. Om dat continu waar te maken is een slagvaardig optreden binnen de organisatie nodig. Dit bereikt Mijande Wonen onder meer door de oplossing papierloos vergaderen.

De Overijsselse Woningcorporatie Mijande Wonen staat dicht bij haar klanten. Zij is nuchter en realistisch met oog voor klantgerichtheid.

Slagvaardige organisatie

Om dat continu waar te maken is een slagvaardig optreden binnen de organisatie nodig. Dit bereikt Mijande Wonen onder meer door de oplossing papierloos vergaderen van ICT Spirit. Altijd de laatste versies van documenten bij de hand, praktisch en snel bouwlocaties en ontwerpen delen en al tijdens een vergadering direct de nodige acties uitzetten.

Papierloos vergaderen

Papierloos vergaderen maakt de organisatie zo effectiever. Maar wees eerlijk; met de nieuwste technologie op het gebied van de Apple iPad en Microsoft SharePoint is papierloos vergaderen van ICT Spirit nog leuk ook. Bekijk hier de video en hoor het uit eerste hand.

(semi)-Overheid | Maatwerk software | Consultancy

REFERENTIES