ICT Spirit - Bouw en implementatie - SpiritCare Endpoint Management inclusief SentinelOne next-generation technologie

SentinelOne

Omdat dodelijke aanvallen snel toeslaan

Goed onderhoud en beheer van de digitale werkplek draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers en aan de veiligheid van uw ICT netwerk. Het tijdig doorvoeren van beveiligingsupdates en software updates is daarvoor van essentieel belang. Uw zorgen daarover neemt ICT Spirit u graag uit de handen met onze SpiritCare Endpoint oplossingen. Wij controleren voor u op afstand op virussen, spyware en malware. U kiest het pakket wat het beste bij uw situatie past en wij zorgen ervoor dat uw computer of laptop optimaal beveiligd is. Uiteraard kunnen wij ook uw werkplekken van afstand ‘overnemen’ en kunnen onze medewerkers u ondersteunen met advies, kennis en kunde.

 

Endpoint management

Met onze SpiritCare Endpoint diensten is de kans op ongewenste uitval van uw apparatuur, en de gevolgen daarvan, sterk gereduceerd. Medewerkers van onze afdeling Beheer & Controle houden uw computer of laptop schoon, adequaat beveiligd en betrouwbaar. Dit op dagelijkse basis, voor meerdere werkplekken tegelijk en gebruik makend van geavanceerde tools zodat niets u belemmert in uw werkzaamheden. Snel en efficiënt, voor een vast bedrag per maand.

 

Onze next-generation technologie

Sinds 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Dit houdt in dat alle organisaties, zowel bedrijven als overheden, direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een ernstig datalek hebben. Hierdoor is een goede bewaking van uw data nog belangrijker. Onze SpiritCare Endpoint diensten hebben ten opzichte van anderen het voordeel dat ze hierin voorzien door toepassing van next-generation beveiligingstechnieken. Op basis van gedrags – en patroonherkenning wordt hierdoor bekende malware en spyware gedetecteerd, maar ook ransomware en onbekende bedreigingen.

 

Deze next-generation oplossing voorziet in de volgende functionaliteiten:

  • Immunisatie: zodra een aanval is ontdekt en voorkomen worden details onmiddellijk gedeeld met andere endpoints binnen het netwerk. Daardoor worden deze systemen, die mogelijk deel uitmaken van een gecoördineerde aanval, geïmmuniseerd.
  • Remediation door roll-back: verwijderde of aangepaste bestanden worden automatisch hersteld naar hun staat van voor de aanval.
  • Forensics: een 360-graden inzicht per aanval, inclusief bestandsinformatie, pad, machinenaam, IP-adres, domeinnaam, enz.

 

Drie varianten

De SpiritCare Endpoint oplossing bieden wij u in drie varianten:

  1. SpiritCare Entpoint Basis
  2. SpiritCare Endpoint Pro
  3. SpiritCare Endpoint Premium

 

Meer informatie?

Uw accountmanager informeert u graag. Neem contact met ons op via tel.nr. 053 852 77 77 of e-mail info@ictspirit.nl.