ICT Spirit - Kennis - ICT Trainingen - BeAware, onze online security awareness training

BeAware, onze online security awareness training

Bel mij

BeAware online security awareness training

Het creëren van gedragsverandering en bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging is geen eenmalige actie, het is een doorlopend proces. Vanuit deze overtuiging is onze BeAware security awareness e-learning ontwikkeld. Met direct toepasbare handvatten om gedragsverandering te stimuleren, zonder overbodige regels. Leer medewerkers om cybergevaren te herkennen en veilig te werken!

Onze BeAware online security awareness training biedt medewerkers de mogelijkheid om trainingsmodules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Door de modules periodiek beschikbaar te stellen zijn medewerkers herhaaldelijk met het onderwerp bezig. Het resultaat is een continu bewustzijnsniveau en een nog grotere effectiviteit van de training.

 


Waarom onze BeAware online security awareness training?

 

online security awareness training modulairModulair opgebouwd

Ons e-learningprogramma bestaat uit verschillende losse modules. Waarbij u toegang krijgt tot alle trainingsmodules en de afsluitende kennistest bij het afsluiten van een abonnement. De volgorde, selectie en timing van de te volgen modules bepaalt u vervolgens zelf. Zo kunt u een programma samenstellen dat perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Onze e-learning is altijd actueel en up-to-date, u krijgt namelijk automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde modules.

 

online security awareness training interactiefToegankelijk en interactief

Uw medewerkers leren niets van lange en theoretische teksten. Om maximale betrokkenheid te garanderen zijn de modules daarom kort en toegankelijk met direct toepasbare handvatten, ook in privésituaties. We gebruiken daarbij geanimeerde bewustwordingsvideo’s en interactieve quizzen die tussen de 5 en 15 minuten duren. Hierin geven we uitleg over hoe je bewust en veilig werkt. Tussentijdse oefenvragen testen daarbij de kennis van de medewerker.

 

online security awareness training meertaligMeertalig

Veel van onze klanten zijn internationaal georiënteerd. Onze e-learning is daarom beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Op aanvraag kan elke gewenste taal ontwikkeld worden.

 

online security awareness training meetbaar en inzichtelijkMeetbaar en inzichtelijk

Betrokken managers hebben realtime inzicht in de progressie en resultaten van de medewerkers en medewerkersgroepen. Zij kunnen zelf rapporten en certificaten genereren.

 

online security awareness training regieHoud zelf de regie

U krijgt toegang tot ons online leerplatform: Awaretrain. Hiermee geven we u alle tools om in eigen beheer het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te verhogen. U kunt zelf leerprogramma’s samenstellen, gebruikers en groepen beheren, en zelf rapporten en certificaten genereren. Dit alles in een gebruiksvriendelijke user- en beheerdersinterface. Heeft u een eigen leerplatform? Het integreren van onze content in uw LMS is mogelijk.

 

online security awareness training ondersteunende contentOndersteunende content

Om de betrokkenheid bij informatiebeveiliging te vergroten en het effect van het leerprogramma te versterken bieden we een ondersteunend contentpakket aan. Dit pakket bestaat uit serie posters en cartoons die perfect aansluiten bij de verschillende thema’s die in de modules worden behandeld. De posters en cartoons zijn beschikbaar in 8 talen.

 

online security awareness training maatwerkMaatwerkmogelijkheden

Grafische elementen in de leeromgeving, zoals het bedrijfslogo en de huisstijlkleur, kunnen aangepast worden. Sluit de inhoud van een module niet helemaal aan bij wat u zoekt of wilt u een volledige maatwerk module? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 


BeAware: e-learning in abonnementsvorm

De e-learning vormt een compleet bewustwordingsprogramma en is onderdeel van ons BeAware programma. Hierin worden essentiële security awareness diensten om de medewerkers van uw organisatie veiligheidsbewust te maken gecombineerd in een abonnement. U ontvangt maandelijks een factuur op basis van het aantal abonnees in die maand.

Meer info
Annigje Hiemstra

Meer weten over deze training?
Annigje Hiemstra beantwoordt graag jouw vragen!

T   +31538527716
@   a.hiemstra@ictspirit.nl