ICT Spirit - Kennis - ICT Trainingen - Microsoft Outlook training

Microsoft Outlook training

Bel mij

Microsoft Outlook voor jou laten werken? Je mailbox opgeruimd houden? Nóg efficiënter en effectiever werken? Schrijf je nu in en ontdek de tijdbesparende mogelijkheden van dit e-mailprogramma.

 

Doel

Outlook is een geïntegreerde oplossing voor het beheren en ordenen van email, planningen, taken, notities, contactpersonen en andere gegevens. Outlook biedt allerlei nieuwe functies voor communicatiebeheer, het indelen van je werkzaamheden en een nog betere samenwerking met anderen, en dat alles vanaf één locatie.

Met Outlook deel je je gegevens nog efficiënter in om tijd te besparen en productiever te werken.

Na het volgen van onze Microsoft Outlook training ben je in staat nóg efficiënter en effectiever te werken.

 

Inhoud Microsoft Outlook training

  • Uitleg venster Outlook
  • Standaard gebruikersinstellingen
  • Aanmaken en bewerken contactpersonen
  • Email
  • Gebruik van agenda; plannen vergaderingen en afspraken
  • Takenlijst
  • Notities

 

Duur: 2 delen van 2,5 uur

 

Trainingsvormen

Omdat iedere cursist zijn eigen manier van werken heeft, bieden wij verschillende trainingsvormen aan:

  • Privé-trainingen: bij een privé training kun je de training zelf indelen. In overleg met de docent worden de onderwerpen en de duur van de trainingen bepaald.
  • Groepstrainingen: samen met collega’s naar een op maat gesneden training. De trainingsduur, de inhoud, de locatie en het tijdstip worden in onderling overleg vastgesteld. Om de kwaliteit van de groepstrainingen te bewaken, hanteren wij een maximale groepsgrootte van tien personen. Bij klassikale groepstrainingen dient de voorkennis en interesse van de cursisten niet te ver uit elkaar liggen. Bij grote verschillen is het moeilijk om klassikaal een lestempo te vinden dat past bij alle cursisten. Ons advies is om groepen te maken naar parate kennis.

 

Waar?

Zowel privé-trainingen als groepstrainingen kunnen in onze trainingsruimte in Haaksbergen plaatsvinden, maar ook op locatie worden verzorgd. Speciaal voor de Microsoft Outlook training kan er in onze trainingsruimte gewerkt worden in een bedrijfsmatige lesomgeving, inclusief Exchange server, waardoor het mogelijk is om binnen Outlook agenda’s te delen, taken door te sturen, etc.

Meer info
Annigje Hiemstra

Meer weten over deze training?
Annigje Hiemstra beantwoordt graag jouw vragen!

T   +31538527716
@   a.hiemstra@ictspirit.nl