ICT Spirit - Kennis - ICT Trainingen - Microsoft PowerPoint training

Microsoft PowerPoint training

Bel mij

Een mooie, technisch goede én overtuigende presentatie leren maken met Microsoft PowerPoint? Volg nu een Microsoft PowerPoint training bij ICT Spirit!

 

Doel

Je bent vaardig in het gebruiken van presentatiehulpmiddelen en kunt eenvoudige taken uitvoeren, zoals het maken, opmaken en voorbereiden van presentaties. Het maken van presentaties voor verschillende groepen of situaties behoort ook tot de module.

Ook ben je in staat eenvoudige handelingen te verrichten met diagrammen en grafieken en kun je verschillende diaserie-effecten gebruiken.

 

Inhoud Microsoft PowerPoint training

  • Basisvaardigheden voor het maken van dia’s
  • Afbeeldingen uit bibliotheken halen
  • Gebruik van kleur, schaduw en randen
  • Tekst bewerken
  • Organigram maken
  • Presentaties maken en presenteren

 

Duur: 3 delen van 2,5 uur

 

Trainingsvormen

Omdat iedere cursist zijn eigen manier van werken heeft, bieden wij verschillende trainingsvormen aan:

  • Privé-trainingen: bij een privé training kun je de training zelf indelen. In overleg met de docent worden de onderwerpen en de duur van de trainingen bepaald.
  • Groepstrainingen: samen met collega’s naar een op maat gesneden training. De trainingsduur, de inhoud, de locatie en het tijdstip worden in onderling overleg vastgesteld. Om de kwaliteit van de groepstrainingen te bewaken, hanteren wij een maximale groepsgrootte van tien personen. Bij klassikale groepstrainingen dient de voorkennis en interesse van de cursisten niet te ver uit elkaar liggen. Bij grote verschillen is het moeilijk om klassikaal een lestempo te vinden dat past bij alle cursisten. Ons advies is om groepen te maken naar parate kennis.

 

Waar?

Zowel privé-trainingen als groepstrainingen kunnen in onze trainingsruimte in Haaksbergen plaatsvinden, maar ook op locatie worden verzorgd.

Meer info
Annigje Hiemstra

Meer weten over deze training?
Annigje Hiemstra beantwoordt graag jouw vragen!

T   +31538527716
@   a.hiemstra@ictspirit.nl