ICT Spirit - Kennis - ICT Trainingen - Social Media training

Social Media training

Bel mij

Wil je social media gebruiken voor jouw organisatie? In onze Social Media training leer je hoe je sociale netwerken optimaal inzet. Volg voor een vliegende start onze praktijkgerichte training onder begeleiding van een professional!

 

Doel

Tijdens onze praktijkgerichte actuele Social Media training trainen we je dit marketing- en communicatiemiddel succesvol in te zetten. Je leert de mogelijkheden van Social Media te doorgronden, slim toe te passen en effectief in te zetten.

Ook informeren we je hoe je Social Media inzet voor bijvoorbeeld producten, diensten, ontwikkeling en naamsbekendheid.

Deze training is zowel voor mensen die geen ervaring hebben met Social Media als voor hen met enige ervaring op dit terrein.

 

Inhoud Social Media training

  • Je maakt in deze Social Media training uitgebreid kennis met Social Media kanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn of Instagram en de do’s en don’ts van deze marketing- en communicatievormen.
  • Je leert hoe je deze Social Media voor je site(s) en (internet)marketing succesvol kunt toepassen.
  • Tevens leer je Social Media middelen te testen, te analyseren, te verbeteren en hoe deze middelen te implementeren
  • Na de training Social Media beschik je over kennis, ervaring en handvatten om Social Media slim en succesvol in te zetten.

 

Duur: 3 delen van 2,5 uur

 

Trainingsvormen

Omdat iedere cursist zijn eigen manier van werken heeft, bieden wij verschillende trainingsvormen aan:

  • Privé-trainingen: bij een privé training kun je de training zelf indelen. In overleg met de docent worden de onderwerpen en de duur van de trainingen bepaald.
  • Groepstrainingen: samen met collega’s naar een op maat gesneden training. De trainingsduur, de inhoud, de locatie en het tijdstip worden in onderling overleg vastgesteld. Om de kwaliteit van de groepstrainingen te bewaken, hanteren wij een maximale groepsgrootte van tien personen. Bij klassikale groepstrainingen dient de voorkennis en interesse van de cursisten niet te ver uit elkaar liggen. Bij grote verschillen is het moeilijk om klassikaal een lestempo te vinden dat past bij alle cursisten. Ons advies is om groepen te maken naar parate kennis.

 

Waar?

Zowel privé-trainingen als groepstrainingen kunnen in onze trainingsruimte in Haaksbergen plaatsvinden, maar ook op locatie worden verzorgd.

Meer info
Annigje Hiemstra

Meer weten over deze training?
Annigje Hiemstra beantwoordt graag jouw vragen!

T   +31538527716
@   a.hiemstra@ictspirit.nl